ОВЕН – Денят е отличен за всичко, което бъде направено не само за вашето добро, но и за други хора. С успех ще решите семеен въпрос, който повече не може да бъде отлаган.

ТЕЛЕЦ – Заниманията ви днес, насочени към градивни и ползотворни действия ще бъдат толерирани и без умора ще свършите много работа.

За какво фантазират различните зодии?

БЛИЗНАЦИ – Съзидателната енергетика на деня ще благоприятства всичко, което планувате за днес, за това бъдете активни и действени. Без умора ще отхвърлите много задачи.

РАК – Придавайки значение на дребните неща около вас и съумявайки да се освободите от натоварващи мисли, ще преминете с повече настроение през днешния ден. За това ще допринасят и енергиите, които ще ви подтикват към смели и разумни действия.

Любовното мото на всяка зодия /ВИДЕО/

ЛЪВ – Разграничете се от онези, които ви потискат с негативното си мислене и подсилват усещането ви за тревога. Използвайте времето си, за да градите и реализирате нови планове.

ДЕВА – Днес много от вас ще са заети със своите семейни или професионални задължения, но ще има и такива, които ще потърсят разнообразието на природата.

Как вашата зодия влияе на външността ви

ВЕЗНИ – Денят е прекрасен за съзидателна и духовна работа. Сред нещата, които ще ви създават усещане за добре свършена работа са пътуванията и всички онези занимания, носещи ви душевна наслада.

СКОРПИОН – Под въздействие на добрата енергетика днес и очакваните развития в живота ви, ще бъдете дружелюбни и ще общувате с настроение.

Дамите от тези зодии са способни да разорят и най-богатия мъж!

СТРЕЛЕЦ – Използвайте времето си за градивни цели и по-смело планирайте бъдещето си. Имате потенциал да успеете във всичко, което желаете, стига да го направите.

КОЗИРОГ – Планирайте от сега действията си и градете новите си планове, за да хармонизирате енергията си със съзидателните сили на деня. Използвайте ги и за подобряване на отношенията в семейството, както и за благоустрояване на дома ви.

Ето какви неподозирани тайни крие зодиакалният ти знак според Лунния хороскоп

ВОДОЛЕЙ – Добро време за сключване на договори, осъществяване на сделки. Възникналите проблеми няма да ви затруднят и ще намерите бързо решението им.

РИБИ – Образованието и кариерата са сред приоритетите, на които някои от вас ще посветят голяма част от времето си днес. Във всички случаи бъдете активни и планирайте предстоящите си изяви.

  • Rainbow
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Lauren Luongo

loading...