МОДНА ФИЕСТА АЛБЕНА ЗАПОЧВА С ПРЕЗЕНТАЦИЯТА НА КНИГАТА НА ОРЛИН ГОРАНОВ, „ДА ЗАПОЧНЕМ ОТНАЧАЛО“

1250

 

Струва ли си днес да започнем всичко с тебе отначало? Не зная вътре в нас чувство някакво дали оживява. Ти мълчиш и аз мълча във средата на деня, в нас се вглежда отстрани пъстроцветната тълпа. Днес за всички сме и край и начало в любовта…

Орлин Горанов повдига завесата на личния и професионалния си живот, за да преживеем отново с него най-големите му успехи. Илюстрирана автобиография на обичания от всички естраден и оперен певец Орлин Горанов, е написана в съавторство с Веселина Паскова. Тази книга не е автобиография, равносметка или огледало на повратна точка. Това е разказ за пътуването. Пътуването към щастието и благодарността, че съществуваме, че имаме възможността да посрещаме и изпращаме деня, че сме дарени със сетива и сърца да чувстваме. Такива са всички участници и гости на 19 години Модна фиеста Албена!

Дизайнери, журналисти, гости, певци, актьори, професионални фризьори и гримьори, ученици, всички те идват, за да покажат какво могат. Всеки един от тях има определени умения, които се развиват през годините. Дизайнерите усъвършенстват своите колекции, музикалните изпълнители създават клип след клип, фризьорите искат винаги да са иновативни и различни. Какво по-хубаво от това всички да бъдат заедно в най-красивия комплекс на България – Албена! Няма такова място, където архитектурата е толкова впечатляваща, морето толкова чисто, а природата е по-красива от френската Ривиера. Тази Албена ви каня да посетите от 12 до 16 юни. 19 години правя това събитие и смятам, че тук са се променили съдби и ще се променят в положителна посока. От тук е тръгнал професионалния път на не една телевизионна водеща, певица, че дори и на хора, които са продължили с политика. Но, всеки е орисан да бъде някакъв! Най-важното е да бъдем добри хора и да се радваме на моментите, когато сме заедно! Затова решихме да започнем с книгата на Орлин Горанов, който до сега е идвал да ни поздрави като музикален изпълнител, а сега идва и с първа книга! Пожелаваме му, да има още нови проекти, а ние, нека всяка една среща за нас да бъде като ново начало!

Мариана АРШЕВА

 

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST