Модна фиеста Албена, започва на 8 юни

0
2520
  • 22-рият празник на модата в Перлата на българското  Черноморие ще радва гостите на курорта от 8 до 12 юни

Любимото лайфстайл събитие на лятото, Модна фиеста Албена, започва на 8 юни, в най-красивото място на България – Албена. Както всяка година, така и тази, дизайнери, таланти, художници, журналисти и гости, ще посрещнем лятото, в Албена! Най-красивият мъж на България Диан Христов, обявен след допитване във фейсбук за най-красив мъж на десетилетието, ще прави дует с Кристина Димитрова, след като миналата година успешно й партнира в танците на сцената. А Кристина, когато стане дума за сцена, се раздава без остатък! В продължение на няколко дни и вечери на откритите сцени на Албена, ще се покажат елегантни, плажни облекла, прически, грим и аксесоари, а вечерите са за елегантните облекла и изпълненията на Искрен Пецов, Краси Аврамов, дует „Аморе”, Начо Паскал и др.

Не са забравени и най-уникално вкусните сладоледи. С тях ще има състезание „Познай вкуса на сладоледа“, като акцент е естествено NUII от Нестле, което е вече традиция, над 20 години. Тук всички, които искат да се включат, могат да участват и да спечелят цяла раница със сладолед. До сега победители са били Васил Петров, Джина Стоева, Нелина, Искрен Пецов и др. Сладоледа NUII, от Нестле, е висококачествено, изкушаващо сладоледено преживяване с премиум съставки, подбрани по време на пътешествията на марката около света, за да задоволи жаждата на всеки един от нас за приключения.

Първия ден започва с Андрей Николов, дизайнер на модна къща „Яша” и традиционно фиестата ще закрием със сватбена колекция. Тази година дизайнерката Аксения Атанасова за модна къща „Оксана” е подготвила над 40 сватбени и елегантни облекла.  На модната фиеста са гостували до момента световноизвестните дизайнери Денис Смирнов, Салваторе Куоколу, два пъти губернатора на щата Невада, откривателят на Шарън Стоун, криейтив директорите на Жан Люк Амслер и др. За 21 години, продуцентката Мариана Аршева изчисли, че събитието е било посетено от хиляди дизайнери и гости, а от телевизионния екран почти няма човек в България, който да не е гледал някои от дефилетата от най-красивия комплекс на България – Албена!