Секси звездата на българската естрада Кристина Димитрова, беше с трима красиви мъже първия ден на Модна фиеста Албена. Компания й правеха латинопартизанинът Искрен Пецов, любимецът на подрастващите Начо Паскал и най-красивият мъж на България, Диан Христов. Те бяха през цялото време заедно, дори никой не се учуди, когато станаха, дефилираха на ревюто по бански  и се включиха в състезанието на Нестле, „Познай вкуса на сладоледа”.

Всички със затворени очи опитаха една дузина сладоледи на марката и единодушно решиха, че NUII е техният вкус. Начо Паскал, който е запален пътешественик, пътува много и се завърна наскоро от Испания, каза че, нещо подобно е ял там.

Иначе модната фиеста започна с поздравление от продуцентката, Мариана Аршева и дефилето на Андрей Николов, от модна къща „Яша”, който е бил още на първата фиеста със своята майка Янка Николова. Тази година, Андрей представи гордо, дъщеря си Ема, бъдещо трето поколение дизайнер на фиестата.

Андрей, който е художник, завършил „Моден дизайн” в Академията, с удоволствие се забавляваше с всички млади таланти, които подготвяха скици, прически, облекла и тоалети. Модната фиеста е за всички онези, които искат да покажат какво могат, и да продължат да вървят напред. А красотата на Албена, няма равна на себе си, тя създава условия за развитие на всички малки и големи талати, дошли да покажат нещо различно и в същото време строго индивидуално.