Латиноидолът Искрен Пецов и най-красивия мъж на България Диан Христов, неотлъчно до нея

Красавицата Кристина Димитрова пристигна за откриването на Модна фиеста Албена, в компанията на красив мъж, който всички оприличават на Мич от „Спасители на плажа”, с тази разлика, че Васко, на Кристина, е сто пъти по-млад и по-красив от известния актьор.

„Секси”, както наричат Кристина Димитрова излезе в целия си блясък на сцената на басейн „Маритим Парадайс Блу” и танцуваше като истинска пиратка. Около нея бяха от красиви, по-красиви девойки от столичната агенция за модели и манекени на Ивет Григорова, агенция „Ивет фешън”.

Започнаха дефилетата с плажа, а вечерта завърши с дизайнерката Стефка Гущерова, от модна къща „Шик”, която по нищо не се отличаваше от моделките, дошла с над 100 тоалета специално за Модна фиеста Албена. Пиршество на очите, разточителство на багрите, финес и много разкош, така завърши първият ден на модната фиеста в петзвездния хотел „Фламинго Гранд”, за да продължи шоуто до късно с презентацията на книгата на великолепния чаровник Орлин Горанов, по който въздишат и в момента не една софиянка.

Мариана Аршева

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST