5-годишно дете се бори за живот след жестоката катастрофа, станала около 22:00 часа в събота на главния път Бургас-Средец, научи Флагман.бг.

Както вече съобщихме има една жертва – млад мъж, който издъхна на място. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

До 4 часа тази сутрин пътната отсечка все още беше затворена, а трафикът се отклоняваше през отбивката за село Черни връх.

Дежурният редактор на Флагман.бг успя да достигне до мястото на инцидента  – на около километър преди село Константиново.

Гледката бе потресаваща, вижте видеото:

Опел Зафира с бургаска регистрация буквално бе разцепен на две след жестокия сблъсък. Колата първо се е ударила във Фолксваген Туаран със син цвят, а след това забила в мантинелата, което е било фатално за издъхналия на място млад мъж. Според неофициална информация той е шофьорът на Опела и баща на детето, което е в Шокова зала на УМБАЛ Бургас.

От ПТП-то са пострадали още двама мъже, но за разлика от детето, те са в стабилно състояние. Малкото дете е получило и гърч при приема си, имало и  множество травми.

Цяла вечер се правеше оглед на местопроизшествието. Със сигурност е имало челен сблъсък и една от колите е навлязла неправомерно в насрещната лента.

https://www.flagman.bg