Златната медалистка в кикбокса и таекуондото Албена Ситнилска грабна победата във втората капитанска битка в сезон 5 на “Игри на волята”.

Тя успя да спечели тежкото  съревнование и остави безмълвни лидерите на Старейшините и Гладиаторите – бившия футболист Благомир Мастагарков и брокера Цветелин Гешов.

Успехът донесе сериозна дилема за шампионката Ситнилска, която трябваше да реши дали да отнесе огън на Амазонките или да избере лично предимство, което ѝ гарантира закуска за целия престой в “Игри на волята” 5. Въпреки огромното изкушение, Ситнилска се доказа като истински лидер и предпочете да вземе огъня, с помощта на който условията за живот на Дивата река ще се подобрят.

Участниците от племето на Изгубените също се изправиха в тежко съревнование в опит да се измъкнат от Чистилището, като се наложи да се борят не само със сложните компоненти на играта, но и със суровите метеорологични условия на Арената.

Племето на Изгубените

След екстремна битка в нечовешки условия, Васил Василев успя да се измъкне от Чистилището и спечели място в отбора на Старейшините, където го очакваше неговия брат Момчил.

Васил

На второ място завърши брата на Радостин – Михаил Кръстев, който спечели имунитет от предстоящия съвет, а последна беше дъщерята на Валентин и фитнес модел – Елена Петрова, която получи два служебни номинационни гласа.

Присъединяването на Васил към Старейшините носи и един от първите големи обрати в предаването, защото именно той ще трябва да отпрати един от синьото племе, който да заеме неговото място на Чистилището.  https://trud.bg/