• Родилата му дете 29-годишна красавица реши да сложи край на връзката им

Бруна Бианкарди шокира най-скъпия футболист в историята Неймар, след като сложи край на връзката си с него. В продължение на три години хубавицата търпя изневерите му и реши да го зареже в деня, когато нападателят на Ал Хилал претърпя операция на скъсана кръстна връзка и менискус на лявото коляно.

Въпреки че на 7 октомври дари Неймар с дъщеря Мави, 29-годишната бразилка не успя да преглътне последната му изцепка. Броени дни преди раждането, бащата на детето беше спипан в компанията на две жени наведнъж в нощен клуб в Барселона. Сега пък той организирал двудневно парти в имението си в Мангаратиба край Рио де Жанейро.

Веднага след това красавицата не издържа и изстреля в Инстаграм: „Не очаквайте човек да се промени, ако не вижда проблем в това, което прави“.

Според журналиста Тиаго Содре от Correio Braziliense моделката е разкарала Неймар още през септември.

На свой ред голмайсторът отвърна със следното съобщение: „Да се ​​грижим за собствения си живот вече е толкова сложно, така че защо да говорим за живота на други хора? Всеки има своите причини да прави това, което прави, да бъде това, което е. Живейте собствения си живот, направете дните си по-щастливи и оставете всеки да намери спокойствие по свой начин”.

Очаква се след операцията, която бе извършена в родината му от лекаря на бразилския национален отбор Родриго Ласмар, 31-годишният нападател да направи изявление за раздялата с Бруна. Проблемът за него е как ще вижда Мави, след като се възстанови, тъй като живее в Рияд, а малката ще остане с майка си в Бразилия, където расте и 12-годишният Дави Лука, плод на отношенията на Неймар с Каролина Дантас.

https://blitz.bg/