Нова мода: Сутиен със зърна е истински хит /ВИДЕО/

0
431
  • Идеята за това творение е на риалити звездата Ким Кардашиян

Риалити звездата Ким Кардашиян обяви пускането на специален сутиен „с вградено изкуствено зърно за шоков фактор“.

С годините сме свикнали да виждаме какви ли не изненади от риалити звездата. Често пъди подходът й е наистина много дързък, но този път тя надмина себе си в рекламната си кампания на новия скандален продукт.

Кардашиян вече е еталон за красота и мода, наложи и по-пищните форми в модерните времена като тренд. Именно тя е и основоположник на латексовия тренд от последните години, а сега идва нова сензация.

Ето какво казва Ким:

„Температурата на Земята става все по-гореща и по-гореща. Морските нива се покачват. Ледените покривки се свиват. И аз не съм учен, но вярвам, че всеки може да използва своя набор от умения, за да изпълни своята част.

Ето защо представям чисто нов сутиен с вградено зърно – така че колкото и горещо да е, винаги ще изглеждате, че все едно ви е студено”, гласи интересното видео, което Кардашиян записа като реклама към продукта.

https://jenata.blitz.bg/

The Ultimate Push-up сутиен със зърна стартира на 31 октомври. Десет процента от продажбите му ще бъдат дарени на 1% за Planet, глобална мрежа от фирми и екологични организации, които работят в подкрепа на планетата.