Риби

20 февруари — 20 март

Звездите ще ви благоприятстват. Но това е опасността от март: рискът да повярвате в късмета си е твърде голям. Не давайте прибързани обещания и не се натоварвайте повече, отколкото можете да понесете.

Деветте типа хора според традиционната китайска медицина

Овен

21 март — 20 април

Ако не погледнете календара, няма да забележите веднага смяната на месеца: същият февруарски вихър от енергия и победи на всички фронтове. Но втората половина на март, уви, не е толкова добра – това е време на рискове, конфликти и неоправдани приключения.

Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките – супермайки

Телец

21 април — 21 май

На 6 март любовницата ви Венера напуска знака Козирог, в който прекара четири месеца и е доста уморена от неговата строгост и ограничения. Тя е готова да се откъсне докрай – и вие сте с нея. Само не си губете главата във водовъртежа на събитията!

Мъжете си падат по жени тип “пясъчен часовник”

Близнаци

22 май — 21 юни

Опитайте се да шокирате първото десетилетие на март. Това е успешен и продуктивен период. Останалата част от месеца е медитативна и е добра за духовни практики, но не е добра за практически въпроси.

Опасните симптоми, заради които да я зарежете в началото на връзката

Рак

22 юни – 22 юли

През март имате отлични шансове не само да се справите добре с всичките си дела, но и да помогнете сериозно на онези, които се нуждаят от това. Между другото за благотворителност месецът е отличен.

Жестовете, които могат да разтопят всяка жена

Лъв

23 юли – 23 август

Може да не разкриете всички тайни на Вселената, но определено можете да опознаете себе си по-добре – особено ако ви помогне интелигентен психолог или духовен учител.

Защо мъжете предпочитат блондинки

Дева

24 август – 22 септември

Вашият март е създаден за творчество. Това важи особено за фото и видео проекти. И ако все още не сте станали звезда на TikTok или Instagram, сега е моментът да коригирате този пропуск.

Жените си падат по мъже, приличащи на тях

Везни

23 септември – 23 октомври

Можете лесно да установите отношения със стари и да създадете нови приятели и партньори. Това важи и за романтичната сфера, но е малко вероятно самите вие ​​да се настроите за нещо сериозно.

Жените си падат по тъмнокожи, а мъжете – по блондинки!

Скорпион

24 октомври – 22 ноември

Буйната енергия и склонността към нестандартни стъпки ще ви отличават през целия месец. Но ако през първата половина на март тези качества могат да доведат до голям успех, то през втората половина най-вероятно ще станат източници на също толкова големи проблеми.

6 типа жени, от които мъжете бягат като от огън

Стрелец

23 ноември – 21 декември

Вашият знак е идеалист по дефиниция, но през март това качество може да засенчи всички останали. Това е страхотно, но малко практичност и здрав разум ще са полезни – нашият свят, уви, не е идеален.

Мъжете измерват женското тяло за 0,2 секунди

Козирог

22 декември – 20 януари

Март, особено първата му половина, е подходящ за закупуване на джаджи, овладяване на сложни компютърни програми и други електронни трикове. Нещо, което да ви държи заети в края на месеца.

Лилана: Поддържам стройно тяло с много любов

Водолей

21 януари – 19 февруари

Намирането на инвеститори или спонсори, получаването на подкрепата на вашите началници и разрешаването на правни проблеми – можете да направите всичко. Основното нещо е да не се зачеркват успехите с необмислени стъпки през последното десетилетие на март.

Японски гъби помагат за отслабване