19 януари не е най-благоприятният ден за сериозни дела. Новият ден на Луната може да извади от равновесие някои представители на зодиакалния кръг. Не се поддавайте на провокации – запазете спокойствие и не правете необмислени неща.

♈ Овен

Отнасяйте се сериозно към всяка работа, която предприемате, в противен случай може да допуснете досадни грешки или да пропуснете нещо важно. Не трябва да разчитате на лесен успех, особено ако правите нещата не сами, а заедно с някого. Ще трябва да отделим известно време за съгласуване на съвместни действия.

Ще се справяте по-бързо със сложни задачи, ако подходите творчески. Ще ви хрумнат страхотни идеи, за които едва ли някой друг би могъл да се сети. Хората около вас наистина ще ги харесат.

Космически съвет: Дългоочакваните промени ще дойдат в живота ви, след като освободите място за тях.

♉ Телец

Трудно ще влезете в делово настроение. Вероятно ще искате да откъснете мислите си от тревогите, да си прекарате добре и да направите нещо интересно. Но ще има задачи, които изискват незабавни решения, така че все пак ще трябва да се концентрирате. Можете да се обърнете към стари приятели за подкрепа. Те с готовност ще се притекат на помощ.

Ще бъде приятно да се видите със стари приятели и да прекарате време с любими хора. Възможно е да ви зарадват с добри новини или приятни изненади. Вечерта ще се развие особено добре за любителите на Телците.

Космически съвет: Не позволявайте на другите да нарушават личното ви пространство.

♊ Близнаци

Вслушвайте се в думите на тези, които са напълно различни от вас. Именно от такива хора днес ще научите нещо важно. Те също могат да ви помогнат да се справите с важен въпрос или да постигнете цел, към която отдавна се стремите.

Денят е подходящ за инициативност в работата. Изберете най-трудните задачи: ще ги изпълните добре и всички ще видят на какво сте способни. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Следобедът е подходящ за пазаруване и сделки; те ще бъдат печеливши.

Космически съвет: Фокусирайте се върху семейството тези дни. Опитайте се да говорите за важни неща.

♋ Рак

Опитайте се да гледате реално на нещата и да не прибързвате с решенията. Днес способността обективно да оценявате ситуацията, внимателно да наблюдавате какво се случва наоколо и да правите изводи от това, което виждате, ще ви бъде много полезно. Ще забележите грешките на другите навреме и това ще ви позволи да избегнете собствените си.

Втората половина на деня е времето, когато думите, които кажете, ще бъдат много важни за другите. Бъдете особено нежни с тези, на които държите. По-добре е да се въздържате от критични забележки и двусмислени шеги. Не отказвайте подкрепата на близките си, ако имат нужда. Каквото и да правите за другите, ще бъде от полза и за вас.

Космически съвет: Позволете си да изразите това, което ви е на сърцето.

♌ Лъв

Започнете деня си с решаване на най-трудните проблеми. Няма да ви отнеме много време, за да се справите със задачи, които преди са обърквали мнозина. Вярно е, че доказаните методи едва ли ще бъдат ефективни, така че бъдете готови да измислите нещо ново. Вашите необичайни идеи ще привлекат вниманието на всички. Хората, които преди са се съмнявали във вашите таланти, ще осъзнаят колко грешат.

Трябва да посветите свободното си време на активна почивка: това ще ви накара да се почувствате по-бодри и енергични. Пътуването ще се отрази добре, особено ако тръгнете на път с близък човек.

Космически съвет: вслушвайте се в чувствата и предчувствията си.

♍ Дева

Ще трябва да положите много усилия, за да постигнете успех в бизнеса. Трудно ще съберете мислите си и ще влезете в сериозно настроение. Изкушението просто да отложите всичко за по-късно ще бъде много силно. Не му се поддавайте! Сега е моментът да действате решително, защото има шанс да постигнете голям успех.

Вероятни са досадни финансови загуби и неочаквани разходи. Не трябва да се притеснявате много за тях, защото скоро ще имате възможност да попълните бюджета си. По-добре е да отложите обсъждането на всякакви въпроси, свързани с пари и имущество, за вечерта.

Космически съвет: Продължете към целта си, независимо колко каменист може да е пътят.

♎ Везни

Чудесен ден за сключване на сделки, съгласуване на сътрудничество и стартиране на нови бизнес проекти. Ще почувствате, че звездите са на ваша страна и няма да искате да си губите времето. Ще можете бързо да постигнете първите си успехи, по пътя няма да има препятствия, които да не можете да преодолеете.

Опитайте се да разчитате повече на собствените си сили, отколкото на чужда помощ или на щастливо стечение на обстоятелствата. Много хора ще харесат вашата независимост. Ще има хора, които искат да ви опознаят по-добре и може би началото на приятелство или романтична връзка.

Космически съвет: бягането от проблемите не е най-доброто решение. Поне засега.

♏ Скорпион

Чувствайте се свободни да се справяте със сложни проблеми. Денят обещава големи победи за тези, които не се отказват пред трудностите и се опитват да преодолеят всички препятствия, които възникват по пътя. Ще бъде полезно да проявите инициатива в деловата сфера. Хората, от които зависи много, ще обърнат внимание на вашите идеи. С тяхната подкрепа бързо ще постигнете успех.

Не винаги ще е лесно да се разбирате с любимите хора. Възможно е да има моменти на неразбирателство, а понякога ще си спомнят някои стари оплаквания. Но вие ще намерите подход към всеки, опитайте се да изгладите грубите ръбове и да обезвредите ситуацията навреме.

Космически съвет: Обстоятелствата трябва да задействат личното ви израстване.

♐ Стрелец

Чувствайте се свободни да кажете какво мислите. Това ще ви помогне да намерите нови помощници и съюзници и да се сприятелите с хора, които харесвате отдавна. Тези, които не споделят вашата гледна точка, просто ще предпочетат да стоят настрана и няма да ви попречат да постигнете целта си.

Денят обещава интересни оферти за Стрелците, които в момента търсят работа или искат да увеличат доходите си. Звездите не обещават лесни пари, но и няма да изискват свръхестествени усилия от вас. Знанията и опитът, придобити по-рано, със сигурност ще бъдат полезни.

Космически съвет: Свалете мантията си невидимка и заемете централно място.

♑ Козирог

Отделете време. Първата половина на деня едва ли е подходяща за сериозни дела: ще ви бъде трудно да се концентрирате и може да допуснете досадни грешки. Въпреки това влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи. Освен това вероятно ще срещнете хора, към които можете да се обърнете за помощ. Благодарение на тяхната подкрепа проблемите, които преди са ви обърквали, ще бъдат решени.

Колкото повече наближава вечерта, толкова повече добри идеи ще имате. Ще има и възможности за тяхното реализиране. Важно е да не се объркате и да направите първата крачка навреме. Тези, които отдавна искат да ви угодят, ще обърнат внимание на вашите успехи.

Космически съвет: Доверете се, че сте призвани да се промените, отвътре и отвън.

♒ Водолей

Действайте бързо. Това е особено важно през първата половина на деня: ако не губите време за дреболии, можете да свършите много. Много различни хора ще ви помогнат, дори и тези, от които не сте очаквали нещо подобно. Не пропускайте възможността да се сприятелите с тези, които харесвате отдавна.

Втората половина на деня ще бъде някак по-спокойна, но също ще е добра по свой начин. Успехът е вероятен там, където са необходими въображение и креативност. Някои Водолеи ще намерят неочаквано приложение на своите таланти и ще изненадат приятно всички.

Космически съвет: Трябва да отидете в дълбините на съзнанието, да включите светлината в душата си.

♊ Риби

Ще ви трябва много търпение, за да поддържате добри отношения с колегите. По време на работа може да възникнат разногласия по-често от обикновено и може да се дължат на прости недоразумения. Затова бъдете готови да обяснявате прости неща отново и отново, отговаряйте на едни и същи въпроси. Хората, които подкрепяте днес, скоро ще ви предоставят важни услуги.

Комуникацията с любимите хора, напротив, ще ви зарадва. Може да се появят някои общи планове и вие ще ги реализирате заедно в близко бъдеще. Вечерта е подходяща за романтична среща.

Космически съвет: Стабилният ум е най-големият ви дар, не се поддавайте на провокации.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

Francesca Gagnon – Je voudrais bien