• Съдбата на много хора през 2022 г. ще бъде повлияна от четири затъмнения наведнъж

Съдбата на много хора през 2022 г. ще бъде повлияна от четири затъмнения наведнъж, но идващата година ще бъде особено тежка за родените на определени дати. Астропсихологът Ирина Булгакова ексклузивно за 5-tv.ru изброи „щастливците“, които биха взели и отменят тези „понеделници“.

„2022 г. ще бъде белязана от четири затъмнения, ще бъде голям плюс девет ретро фази на различни планети, те идват в същия период ПРЕЗ 2022 Г. и ще бъдат в доста активна динамика.”

От 10 септември до 2 октомври според експерта ще бъде особено труден период за всички жители на Земята, следователно родените през този период от време ще преживеят трудно.

„Хора, родени между 10 септември и 2 октомври , ще имате голямо рестартиране на вашите възгледи, начина, по който взаимодействате с парите си, здравето си и партньорствата си. Като цяло, това е добър момент за работа върху бъгове “, каза специалистът по знаменитости.

В допълнение, коригирането на лоши минали преживявания се препоръчва за хора, родени на следните дати:

От 10 ноември до 2 декември, от 10 юли до 2 август, от 10 декември до 2 януари, от 10 юни до 2 юли, от 10 януари до 2 февруари, от 10 май до 2 юни и от 10 март до 2 април.

Те трябва да вършат много вътрешна работа върху грешките си: за това, препоръчва психологът, е необходимо да преразгледат мнението си за това, което преди изглеждаше непоклатимо: взаимоотношения, работа, а също и пространството, което може да се наложи да бъде „почистено“. Промените ще се проявят в преместване на ново място на пребиваване, намиране на друга работа и други начини за печелене на пари, изграждане на партньорства.