ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОДЕНИ НА 18 ОКТОМВРИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на секретаря на община Генерал Тошево Вяра Дянкова. Здраве, много лично щастие и много удовлетворение от добре свършената работа в полза на хората от китната добруджанска община желаем на дамата ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА днес е Райна Ташева. На стилната дама ние от НДТ желаем от здраве и успехи във всичко добро, с което се заеме, да не се отърве!

ПРАЗНИК им днес Даринка Стойчева – дългогодишен специалист в РЗИ – Добрич. За здраве, за много успехи, за много щастие с двете й прекрасни пораснали деца Криси и Боби и за много приятели и сбъднати мечти са пожеланията на екипа на НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Генади Ганчев – с пожелание за здраве  и много успехи на личния, професионалния и обществения фронт. Нека с енергия и ентусиазъм постига всичко добро, което си е науми!

РОЖДЕНИЧКА днес е Димка Колева – един от активистите на ГЕРБ в Крушари. Нека е здрава и щастлива! И нека успява в добрите си начинания!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на всички с имена: Златка, Златина, Златко, Златан, Златомир, Лука, Лукан. Нека са здрави, нека вършат добри дела и нека добро да им се връща!

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST