Настъпването на пролетта ще развълнува абсолютно всеки – затова е пролет. Но това няма да стане веднага: до 20 март все още ще сме под властта на леко меланхоличните Риби – последният знак в годишния зодиакален цикъл. Всичко, на което ще сме способни по това време, е да спим много, да отлагаме и да мечтаем за тайната. Но кога другаде, ако не сега? Все пак има по-интересни неща за правене през лятото.

Междувременно към горното приятно безделие добавете и пълен преглед на вашето здраве – тогава няма да има време за това.

Астрологът  Ася Милър : „Първо ще обявя прогнозата за всяка зодия, а след това ще ви кажа какво ви очаква през март 2024 г.“

Овен – хороскоп за март 2024г

Хороскопът за зодия Овен за март 2024 г. започва обратното броене: 3, 2, 1… Давай! Стегни се, Овни, защото те очаква стремглав възход: в развитието, в парите, в кариерата, в социалния статус… В зависимост от предпочитанията ти. Все пак навлизате в специален период от годината – периодът на вашите рождени дни. По това време пространството ви прави по-ярки и по-видими за света, хората около вас и новите възможности.

Огледайте се внимателно наоколо (и може би дори в краката си), за да не пропуснете самия шанс, който чакате от дълго време. Не се крийте зад маска на скромност, несигурност или жертвоготовност – това сега е неуместно.

За продължение на прогнозата, както и хороскопа за жени Овен и мъже Овен, прочетете страницата  хороскоп за март 2024: Овен

Телец – хороскоп за март 2024г

Хороскопът за Телец за март 2024 година обещава на представителите на знака вяли и възвишени настроения, творчески екстаз и малко сладък живот. Пеперудите ще се роят в различни части на тялото, тласкайки ви да създавате истински шедьоври: интелектуални или създадени от човека. Абсолютно всичко, което правите, ще бъде наситено с вдъхновение: от попълване на маси до избор на тоалет за деня или приготвяне на вечеря.

Вечерите и другите хранения си струва да се споменат отделно – кулинарният хедонизъм (особено по отношение на десертите) ще стане навик. Което само по себе си не е лошо, но може да доведе до непланирано увеличаване на обема на тялото. За да избегнете подобни ефекти, звездите съветват да си дадете повече физическа активност, особено на чист въздух.

За продължение на прогнозата, както и хороскопа за жени Телец и мъж Телец, прочетете страницата  хороскоп за март 2024: Телец

Близнаци – хороскоп за март 2024г

Хороскопът за март 2024 година за Близнаци ще позволи на всеки роден под този знак да демонстрира напълно многостранността на своята природа. През първата десетдневка на месеца ще има възможности за много разговори и решаване на различни интелектуални задачи. Което между другото ще бъде добре платено. Вече много подвижен, в този момент ще ускорите още повече и като многоръко божество ще жонглирате с информация.

Но звездите предупреждават да не участвате в колективни клюки – това може да има обратен ефект. От 10-ти до 20-ти – напротив, по-добре е да не правите бързи и резки движения – това може да доведе до капризи на благополучие и прегаряне. А краят на месеца загатва за надпревара в деловата или лична сфера, от която ще излезете победители. При условие, че не се откачите в критичен момент.

За продължение на прогнозата, както и хороскопа за жени Близнаци и мъже Близнаци, прочетете страницата  хороскоп за март 2024: Близнаци

Рак – хороскоп за март 2024г

Хороскопът за зодия Рак за март 2024 година обещава да настрои представителите си на много динамична и не много гладка вълна. Обикновено спокойни домашни, Раците ще преживеят период на физическа активност. Желанието да разшириш кръгозора си до бог знае какви граници може да те отведе много далеч – буквално, географски и преносно, в “морално стабилен” смисъл. Преминаването към мъглата и миризмата на тайгата все още е половината от битката.

Може да бъдете победени от страстно желание да се присъедините към духовния живот. Например, направете поклонение на дълги разстояния, дръжте Ганеша за носа, ръкувайте се с Далай Лама или папата и ревете на Западната стена. Е, това е добре – най-важното е, че не се очаква стена на плач на други житейски фронтове. И само третата десетдневка от месеца обещава известна нервност по работни въпроси.

Продължението на прогнозата, както и хороскопа за жени Рак и мъже Рак, прочетете  страницата с хороскоп за март 2024: Рак

Лъв – хороскоп за март 2024г

Хороскопът за март 2024 г. за Лъв прилича на бурен пролетен поток: той се втурва напред, блести и блести на слънцето, носейки със себе си всичко, което се изпречи на пътя му. Нетърпението вече ще стане вашето средно име. Дългата зима е уморила буйната ви натура с монотонност – и в работата, и в бизнеса, и в развлеченията. Душата иска фойерверки от различни емоции, калейдоскоп от интересни задачи и приключения. А до края на месеца звездите със сигурност ще ви уредят нещо подобно.

Но числата до 20 ще трябва да бъдат търпеливи. И за да не губите време, опитайте се да разчистите всички висящи опашки от дългове (морални, физически и материални) и отговорности. Защото до третата десетдневка на месеца сигурно вече няма да имате време за тях.

Продължение на прогнозата, както и хороскоп за жени Лъв и мъже Лъв, за това кои дни са успешни и нещастни, прочетете на страницата  хороскоп за март 2024 г.: Лъв

Дева – хороскоп за март 2024г

Хороскопът за март 2024 година за зодия Дева тихо нашепва, че никога не е късно да се вслушате в себе си. Първите 20 дни от месеца обещават да бъдат доста интензивни – ще има искри в общуването с околните. Не се поддавайте на провокации и не разваляйте отношенията с важни хора. Светът е малко място и никога не знаеш със сигурност кого и къде ще срещнеш отново. Дайте си време да се охладите, за да можете малко по-късно да погледнете на проблема със свежи очи.

Зад цялата тази външна суматоха, чуването на собствения ви вътрешен глас няма да е лесно, но необходимо. Може би някъде по пътя сте сбъркали и трябва да се насочите в съвсем различна посока. Само не бъркайте шепота на интуицията със силните викове на подсъзнанието, което винаги се стреми към едно: да действа според старата схема, избягвайки нови маршрути.

За продължение на прогнозата, както и хороскопа за жени Дева и мъже Дева, прочетете  страницата с хороскоп за март 2024: Дева

Везни – хороскоп за март 2024г

Хороскопът за Везни за март 2024 г. ще напомни на представителите на знака за важността на размисъла, който, честно казано, те не обичат особено. Има външни и вътрешни проблеми. Често предпочитате да направите първото, но в началото на пролетта ще трябва да изберете второто. Забравяйки за неприятности в работата, конфликти с колеги и оплаквания с близки, вие с ентусиазъм ще се включите в душевно търсене. И точно това е предписано от лекаря! Защото накрая осъзнаваш: коренът на всички беди е в теб самия.

Или по-точно в нежеланието ви да разберете и приемете (или забележите) това, което светът ви предлага. Повярвайте ми: веднага щом спрете да чукате на отворена врата и намалите малко нивото на стремежите си, всичко ще се получи за вас.

За продължение на прогнозата, както и хороскопа за жени Везни и мъже Везни, прочетете  хороскопа за март 2024 г. страница: Везни

Скорпион – хороскоп за март 2024г

Хороскопът за зодия Скорпион за март 2024 г. ще ви позволи да натрупате сили и да се възстановите преди топлия сезон. Скорпионите често са толкова свикнали да живеят в борба: със света, обстоятелствата, общественото мнение или себе си, че дори не забелязват това постоянно вътрешно напрежение. И това не е изненадващо, защото отчасти борбата е вашата природа. Но понякога дори вие се нуждаете от почивка и пълна релаксация: физическа, емоционална и психическа. Март ще ви даде точно тази възможност.

За продължение на прогнозата, както и хороскопа за жени Скорпион и мъже Скорпион, прочетете  страницата с хороскоп за март 2024: Скорпион

Стрелец – хороскоп за март 2024г

Хороскопът за зодия Стрелец за март 2024 година обещава интересен месец: много нови идеи, планове, мечти за мащабиране. Въпреки това, няма нужда да бързате през първите две десетилетия. Първо, защото много от настоящите ви идеи и планове са твърде далеч от реалността, абстрактни и фантастични. Трябва да им дадем време да се оформят в нещо по-приземено и конкретно. Второ, точно сега можете да си починете добре, да се отпуснете и да изхвърлите цялата сърма от главата си.

За да се върнем към ежедневната работа малко по-късно в по-осъзнато състояние, с обективен поглед върху текущото състояние на нещата.

За продължение на прогнозата, както и хороскопа за жени Стрелец и мъже Стрелец, прочетете  страницата с хороскоп за март 2024: Стрелец

Козирог – хороскоп за март 2024г

Хороскопът за зодия Козирог за март 2024 г. подсказва: този месец нещо тайно ще стане ясно. Колко добро или лошо е това зависи от това какво сте скрил в гърдите си: скелети или готини мисли, идеи, открития и прозрения. Във всеки случай всичко е за добро, защото има шанс да се отървете от някаква потискаща ситуация. Цялата тази верига от събития ще приключи след 20-ти.

И тогава ще дойде краят на относителното спокойствие и редовност – върху вас ще се излее пълен поток от молби, заповеди, оплаквания, задачи и изисквания. И служебно, и лично. Звездите препоръчват да се запасите със спасителна жилетка под формата на приятелско рамо, за да не се удавите в тези размирни води.

За продължение на прогнозата, както и хороскопа за жени Козирог и мъже Козирог, прочетете страницата  хороскоп за март 2024: Козирог

Водолей – хороскоп за март 2024г

Хороскопът за Водолей за март 2024 година обещава да внесе повече ред и последователност в живота ви. Много хора вярват, че Водолеите не правят нищо друго, освен да говорят и да са умни. Но знаете, че това не е така. Вие сте големи експериментатори, стремите се да научите и опитате всичко на света. Вашият любознателен ум е постоянно буден: пресмята, комбинира и генерира нещо. Докато се потапяте в нови преживявания, вие непрекъснато откривате нови възможности за себе си.

И като ги проучвате и обсъждате постоянно с някого, рискувате да бъдете заклеймени като непостоянен човек. Разнообразието е солта на живота за вас. Любопитството, което често е разрушително за другите, е творческо за вас. Звездите са ви дали отличен интелект и чувство за хумор. Единствените недостатъци, които могат да ви попречат в живота, са неорганизираността и нехайството. Това са тези, с които ще трябва да се борим през март.

За продължение на прогнозата, както и хороскопа за жени Водолей и мъже Водолей, прочетете  страницата с хороскоп за март 2024: Водолей

Риби – хороскоп за март 2024г

Хороскопът за Риби за март 2024 година обещава доста лек, проспериращ и донякъде интригуващ период. Потискането на стари теми, дългове, привързаности, измъчващи въпроси, проблеми и събития бавно ще ви пуснат. През първата половина на месеца на брега ви ще изплуват интересни персонажи, които може да се окажат не само забавни, но и полезни за някои колаборации и съвместни проекти. Звездите също горещо ви съветват да презаредите енергията си в тайните си места на силата. За предпочитане далеч от дома.

За продължение на прогнозата, както и хороскопа за жени Риби и мъже Риби, прочетете  страницата с хороскоп за март 2024: Риби

Какво ще донесе март 2024 за всяка зодия

В началото на март все още ще е активна горещата двойка Венера-Марс, която ще се слее в едно цяло в знака Водолей. Двойките може да имат разногласия и напрежение относно приятели, съвместни планове за бъдещето и дори формата на връзката като цяло. Вероятно единият от вас ще иска повече свобода и лично пространство, но другата половина няма да го хареса. Звездите съветват да не оказвате натиск върху партньора си, а да изчакате бурята някъде наблизо, като останете в контакт, но не натрапвайте компанията си.

Когато емоциите утихнат, можете спокойно да обсъдите всичко.

От 10 март най-наблюдателните ще забележат, че настроението в пространството се е променило: всички сякаш са се ускорили и са се оживили, станало е по-лесно да се работи и общува. Не ви мързи дори да отидете на фитнес! Това е Меркурий, преминаващ в знака Овен. И след 10 дни към него ще се присъедини Слънцето, което ще отвори нов цикъл, нова астрологична година (за астролозите новата година започва точно в този момент). Тук ще настъпи и пролетното равноденствие, така че периодът от 19 до 25 март е много енергийно зареден.

По това време сядането по панталоните е строго забранено. Трябва да си поставите малки, но амбициозни цели и след това, без колебание, да се втурнете стремглаво към тяхното изпълнение.

Третата десетдневка на март е време на събуждане на огъня на живота, време на риск, победи, страст и съревнование. Така че насочете тази сила там, където обикновено ви липсва. Не смееш ли да се запознаеш първи? Срамувате ли се да кажете на шефа си за постиженията си? Страхувате ли се да карате кола или да отидете на среща с непознат? Време е да преодолеете страха и съмненията си. Овенът ще ви даде решителност и ще ви помогне да доведете нещата до победен край. И определено ще ви даде повод да се гордеете със себе си.