Хората показаха “любовта” си към властта, тя ги заглушава с музика

 

Гняв и бутилки на “Шипка”!

Хората, качили не на върха да почетат 3-ти март, ясно показаха отношението си към политиците. Мятане на бутилки срещу властимащите и викове “Оставка” огласиха Балкана. Властите надуха музика, да не се чуват виковете и освиркванията.

Хиляди родолюбци на Шипка: Двама се сгодиха, има арестувани! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Гневът на хората е насочен главно към  председателя на Народното събрание Росен Желязков, докато  президентът Радев се радва на аплодисменти.

Пловдив

Министърът на отбраната Тодор Тагарев беше освиркан на тържествената церемония пред Руския паметник на Бунарджика, информира и “Марица”

Името на Тагарев, който не присъства на церемонията, но беше изпратил венец, беше посрещнато с гневното “У-у”.

 

Марица

 

Освиркване последва и при споменаването на Продължаваме промяната. При поднасянето на венците от името на почетния консул на Русия и на сдружение “Русофили” се разнесоха ръкопляскания.  https://telegraph.bg/

 

Марица

 

Стотици бяха дошли пред паметника на освободителите. Сред официалните лица бяха кметът Костадин Димитров, областният управител инж. Илия Зюмбилев, районни кметове, общински съветници, депутатът на ГЕРБ Радомир Чолаков, митрополит Николай. На честването беше и почетният консул на Русия Георги Гергов.

Водещият церемония Христо Христов рецитира “О, Шипка”, свири военен духов оркестър, представителен взвод и опълченците от комитет Родолюбие се включиха в тържеството.