• Информацията или ще потвърди всички страхове, или ще ги опровергае

След интервю с Владимир Путин американският журналист Тъкър Карлсън е на гребена на вълната. Рейтингите му растат прилично. Но не можете да спрете дотук и скоро Карлсън обещава появата на нов сензационен материал …

Този път ще говорим за съпругата на френския президент Брижит Макрон.

Поводът за заснемането на това предаване бяха непрекъснатите разговори, че Първата дама на Франция не е тази, за която се представя. По-точно към нея е приложимо обръщението „той“. Затова Карлсън иска да постави всички точки в тази история.

Слуховете, че Брижит Макрон е мъж, бяха пуснати още през 2021 г. от френските журналисти Ксавие Пусар и Наташа Рей. В изданието „Факти и документи“ се появи снимка на семейство Троние, това е моминското име на Брижит. Тази снимка показва майката на семейството с малко момиченце, седнало в скута й. Освен това чертите на лицето на момичето са напълно различни от настоящото лице на Брижит. А до нея стои брат й Жан-Мишел, чиито черти на лицето много приличат на тези на настоящата първа дама на Франция.

Според теорията на конспирацията събитията се развиват още по-интересно. Има версия, че истинската Брижит е починала от болест през 1961 г., но семейството крие този факт. Това събитие силно шокира нейния брат Жан-Мишел, който впоследствие заминава да учи в Алжир, където е вербуван от тайните служби. Така Жан-Мишел се превърна в Брижит.

Тайната мисия на „фалшивата Брижит“ беше да бъде инфилтрирана във френските училища, където „тя“ трябваше да идентифицира обещаващи тийнейджъри и да им повлияе, за да ги въведе в сенчестата държава.

Тъкър Карлсън реши да проведе свое собствено разследване и да разбере дали има истина в тази история или е пълна измислица на френски журналисти с цел повишаване на рейтинга им. Но във всеки случай тази програма ще бъде интересна за гледане, за да разберем истината.

Съвсем наскоро Еманюел Макрон в интервю за френския телевизионен канал TF1 каза, че цялата тази информация е лъжа и го кара да изпада в пристъпи на гняв.  gorodche.ru