Техният собствен ад: от какво се страхуват различните зодии

0
621
  • Астролозите са убедени, че някои страхове са свързани с рождената дата на човека.

Астролози разказаха от какво най-много се страхуват различните знаци на зодиака. Ако някои се страхуват сериозно за здравето си, други смятат сънищата или липсата на комуникация за истински кошмар.

Овен

Овните се страхуват от болести . Изглежда, че всеки понякога се тревожи за здравето си и тича при лекарите. Но страхът от заболяване присъства в много Овни през цялото време. Включително и защото ще отидат последни на лекари. Вместо това те предпочитат да мамят себе си, като си представят ужасни последици, които може и да не се случат в действителност.

Телец

Телците се притесняват от неочаквани промени в обичайния си начин на живот. За тях това е като Апокалипсис. Те понякога възприемат негативно дори положителните събития, притесняват се, че няма да могат да се справят с новите обстоятелства, носят всички около себе си с това.

Близнаци

Двойствената природа на Близнаците се проявява и в техните страхове. След като са намерили сродна душа, те се страхуват да направят следващата стъпка. Често се страхуват, че бракът ще бъде последван от проблеми, промени в характера на любимия или болка.

Рак

Една от най-семейните зодии е Ракът. Те са настроени да създадат клетка на обществото, така че преживяванията им са свързани предимно с роднини и приятели. Те изчисляват всички възможни сценарии и избират най-лошия, ако просто не отговарят на телефона. Основният им дявол е загубата на близки.

Лъв

Лъвовете са царе на природата, те трябва да управляват. Следователно загубата на статус е основният им страх. Те са готови да се борят за мястото си под слънцето и да се борят с онези, които се опитват да им го отнемат. Трудно им е да дадат срамни, според тях, ситуации. Понякога много ги е страх да не сбъркат пред другите.

Дева

Девите са страхливи. Като цяло, те са готови да се доведат до ужас, само като си представят нещо чудовищно. Понякога Девите се страхуват дори през нощта да отидат до тоалетната по тъмен коридор – ами ако там ги чака чудовище?

Везни

Везните се страхуват да бъдат сами. В същото време астролозите смятат този знак за най-самостоятелния – те не се отегчават сами със себе си, не се нуждаят от подкрепа или силно рамо. Но понякога се ужасяват от осъзнаването, че няма на кого да разчитат в трудна ситуация.

Скорпион

Скорпионът има много страхове, които се крият под спокоен външен вид, упоритост и непревземаемост. Но основното е предателството на любимия. В крайна сметка те само изглеждат сурови, а под черупката се крие тънка и уязвима душа. Те са готови да се отворят само на тези, които наистина обичат. И страхът, че точно този избраник ще ги измами, може да остане с тях до края на живота им.

Стрелец

Стрелците се страхуват от безнадеждността. Това може да се прояви по различни начини. Някой страда от клаустрофобия, други бягат от сериозни връзки и брак, а трети се пристрастяват към сладкото – особено ако лекарите са им забранили да го ядат.

Козирог

Страхът от собствената безпомощност съпътства много Козирози. Трудно им е да помолят някого за подкрепа, трябва да решат всичко сами. В ситуация, в която просто се нуждаят от помощта на другите, те я приемат, но страдат ужасно.

Водолей

Водолеите често се страхуват да не загубят своята независимост. От една страна, те искат да имат любим човек наблизо, а от друга, това ограничава свободата им. Този страх може да се прояви и в нежелание да си намерят стабилна работа , да имат деца или да се съгласят да направят нещо, когато те изобщо не го искат.

Риба

Много Риби, особено жените, имат страх от старостта. По-точно, страхуват се да не загубят младостта си – възприемат всяка бръчка и побелял косъм като трагедия. Дори младата Рибка понякога се тревожи – как ще им се наложи в бъдеще?