Тен Хаг: Трябва да използваме енергията от гнева си срещу Ливърпул – Футбол свят – Англия

0
60


Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призова футболистите си за добро представяне в сблъсъка с Ливърпул в неделя в 32-ия кръг на английската Висша лига.

Тен Хаг смята, че тимът му трябва да потърси вдъхновение от предишни победи срещу най-добрите отбори в първенството.

“Можем да играем при много високи стандарти. Можем да се състезаваме с най-силните и да побеждаваме най-добрите във Висшата лига, а когато можеш това, значи си способен на същото и в Европа”, каза нидерландският специалист.

“Трябва да се заявим, да взимаме по-правилни решения и индивидуално, и като отбор”, добави Ерик тен Хаг, който иска играчите му да използват скорошната загуба от Челси като мотивация за срещата с мърсисайдци.

“Ще бъдем в позитивно настроение и ще гледаме само напред. Трябва за използваме енергията си и ще бъдем ядосани. От гнева можеш да извлечеш доста енергия и точно това трябва да направим”, коментира още Тен Хаг.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед увери, че Маркъс Рашфорд е по-мотивиран от всякога. “Мисля, че напоследък формата му се подобрява, така че моментът е добър. Смятам, че има голяма мотивация, защото иска да бъде успешен за нас. Иска да бележи голове, да допринася за отбора и да печели трофеи”, обясни Тен Хаг.



Източник Gong.bg