В Австралия 45-годишна предприемачка, наследничка на богатството на известен коневъд, е съдена за секс с 14-годишно момче, съобщи News.com.au.

Савана Дейзли от Сидни в щата Нов Южен Уелс бе официално обвинена през юни, след като се появиха съобщения, че тя предполагаемо е правила любов с тийнейджър и по-късно се е опитала да го накара да млъкне. Според съдебните документи милионерката е имала сексуални отношения с жертвата четири пъти на ден през май 2021 г., докато той бил в силно пияно състояние.

След инцидента тя се опитала да убеди момчето да не казва на никого за случая, за да се защити, каза прокуроката Кери-Ан Маккинън, а по-късно се опитала да прехвърли вината върху жертвата.

“Тя се опитва да накара детето да се чувства виновно”, гласи полицейски доклад. Полицията се сдобила със запис на телефонен разговор на жена, в който тя уж индиректно се признава за виновна за случилото се.

Веднага след обявяването на официалните обвинения Дейзли спря да се появява публично и изтри страниците в социалните мрежи, където преди това е споделяла съвети за здравословен начин на живот. Жената отказа да се признае за виновна.

На 1 август Савана Дейзли бе освободена под гаранция от 100 000 австралийски долара. Преди това й бе отказано освобождаване, но сега съдът отстъпи и я освободи при условие, че тя няма да общува със свидетели на обвинението и прекарва времето, което остава до началото на процеса, в имението на родителите си.

Савана Дейзли е наследница на известния австралийски коневъд Рос Дейзли. Тя притежава и компания за детоксикация. Сред клиентите на фирмата са много местни знаменитости.

По-рано беше съобщено, че учителката Джейн Шетърли от САЩ е била арестувана за секс с непълнолетна ученичка. Жертвата каза, че жената я е целувала “поне 100 пъти”. https://bg-voice.com

  1. Мощен секс скандал разтърси спорта
  2. Американка обеси малките си деца, за да прави секс с кучето си на спокойствие
  3. Секс скандал разтресе “Евровизия”
  4. Секс скандал разтресе ГПУ Златарево! Началник нападал колежки в тоалетната, нарочиха го за полов…
  5. Загоряла кръчмарка прави секс с 12-г. момиченце и ето какво й се случи
  6. Млада учителка прави секс с 14-г. ученик, но сега ще лежи в затвора
  7. Първата жертва на бургаските ловци на педофили – бизнесмен, който иска секс от 13-годишна
  8. Разкрепостена даскалица прави секс със своя ученичка, а после…
  9. 60-г. изрод си взе детенце от Африка и превърна момиченцето в секс робиня
  10. Млада даскалица прави секс с 14-г. невъзпитан ученик