• След ареста си Хосейн използва фалшиви профили в социалните мрежи, за да заплашва жертвата си и други деца

Учителка от Западен Съсекс, Англия, е правила секс с 14-годишно момче и е осъдена на пет години и четири месеца затвор, съобщава “Сън”.

Според думите на 25-годишната Фатина Хосейн, тя винаги е мечтала да работи с деца. Учителката смята, че всички психологически проблеми на възрастните са свързани с детството, така че превенцията им трябва да започне от училище. В свободното си време работи на непълно работно време в пекарната на местен супермаркет.

През юни 2020 г., именно по време на една от смените ѝ в пекарната, полицията я арестува по подозрение, че е имала сексуална връзка с ученик.

По време на разследването става ясно, че Хосейн се среща с 14-годишното момиче от няколко месеца. Учителката не се разкайва: тя е наричала учениците сексуално затормозени и разказва как те флиртуват с нея.

След ареста си Хосейн използва фалшиви профили в социалните мрежи, за да заплашва момчето и други деца. В един от акаунтите тя се представя за 14-годишно момиче и води кореспонденция с член на семейството на жертвата в опит да го измами и да го уволнят от работа.

СЕКСВ средата на октомври британка е осъдена на затвор. След освобождаването си тя ще бъде включена в регистъра на извършителите на сексуални престъпления за неопределен период от време. Хосейн вече няма да може да се доближава до жертвата, да контактува с нея или да се появява на определени места.

https://blitz.bg/