Станимир Д. се представя за младо момче и обещава да отнеме девствеността на момичето

Ловците на педофили тръгнаха на хайка в Бургас. Флагман.бг вече писа за безпрецедентната акция, която инициираха 15-ина смели тийнейджъри.

Първи в клопката им попадна Станимир Д. – бизнесмен от Карнобат, на 50 години, женен с деца, собственик на транспортна фирма.

Той е „захапал“ бързо въдицата, писал е на четири фалшиви профила на ловците.

Уредил си е среща с момиче, което още в началото му е казало, че е на 13 години и директно го е попитало дали това е проблем за него. „Не, не е!“, казва Станимир, след което се обръща към момичето с контра въпрос: „Ти какво си търсиш тук, някой батко да ти вземе девствеността ли?“. (вижте чатовете под материала)

Пред ловците той изтрива профила си в сайта Елмаз, където се представя за Георги Иванов, сложил е снимка на младо момче.

Съвсем спокойно казва на момчетата, че ако искат могат да се обадят на полицаите.

ВИЖТЕ ЧАСТ ОТ АКЦИЯТА НА БУРГАСКИТЕ ЛОВЦИ НА ПЕДОФИЛИ!

Флагман.бг продължава да следи темата. В момента смелите момчета и момичета, които за 15 дни изобличиха 8 извратеняци, подготвят видеоклиповете от акциите си. Ще ви представим и смелите тийнейджъри, които ловят пефодилите в Бургаско.

Ловците на педофили тръгнаха на акция в Бургас, вече спипаха 8 извратеняци

Бургаски тийнейджъри се вдъхновиха от Ален Симеонов

Над 15 бургаски тийнейджъри се включиха в безпрецедентната акция по изобличаването на педофили. За 20-ина дни те вече имат заловени 8 извратеняци, които идват на срещи с момчета и момичета, за които са съвсем наясно, че не само са не са пълнолетни, но са и под 14 години.

„Вдъхновихме се от Ален Симеонов, защото Бургас не е много по-различен от София. И тук има педофили, които всеки ден тормозят деца. Използваме същия модел – регистрираме се в популярни сайтове, не правим първата крачка никога, а тези, които ни пишат още в началото ги предупреждаваме, че сме под 14 години. Това обаче не ги спира. Дори напротив!“, каза Мариян Кьосев, който е сред основните организатори на акцията. Друг мотор на инициативата е Димитър Парталев.

Ловците на педофили ни изпратиха и няколко клипа.

В първия от тях ще ви покажем мъж на 50 години от Карнобат, собственик на фирма, който иска секс от момиче, представящо се за 13-годишна. Кадрите, които ловците ни предоставиха показват и изключително арогантното поведение на извратеняка, който идва със служебния бус и дори се хвали какъв бизнес имал и колко човека работили за него.

В чата той се представя за съвсем различен човек – с друго име, снимка и настоятелно кани малолетното момиче да се срещнат, подчертавайки ясно, че няма да е просто, за да се видят.  https://www.flagman.bg/