• Незабавно от служба “Инспекторат” на МВР и началниците в гранична полиция е започнала проверка за достоверността на написаното в сигнала

“Началник на група в гранична полиция “Златарево” редовно извършва сексуални посегателства върху работещите там служителки. Началникът често отправял сексуални намеци и осъществявал сексуални нападения над служителките в ГПУ ” Златарево”, като последните две били пипани по гърдите и задните части, за да задоволи болния си сексуален нагон”.

Така започва разпратен до МВР и по върховете на Гранична полиция сигнал, в който авторите освен, че разказват подробно какво точно прави началникът на група в управлението, са силно загрижени за неговото здравословно състояние, съмнявайки се в това, че заради системното спортуване и употребата на добавки, началникът има проблем и не може да укроти нагона си.

Преследвал колежките си в тоалетната или ги наблюдавал, докато се събличат, пише struma.com.

Незабавно от служба “Инспекторат” на МВР и началниците в гранична полиция е започнала проверка за достоверността на написаното в сигнала. Проверката продължила около месец със заключението, че началникът е невинен. Бил оклеветен.

Обаче и до момента в Петрич, откъдето е началникът, се говори, че оплакванията от него са факт и че проверките още не са приключили, тъй като имало официални оплаквания от две от служителките. https://blitz.bg/