• Тези “експерименти” ставали все по-непоносими за Лилия и тя решава да се обърне към полицията

В руския град Пятигорск 30-годишната Лилия Переверзева се среща от три години с готвача Кирил Савелиев, който се занимава с ресторантьорски бизнес. Връзката доста бързо се превръща в своеобразна лудост, съобщават световните издания.

След като не успява да заведе наказателно дело, Переверзева решава да направи историята си публично достояние. Младият мъж, когото тя обвинява, че я е принуждавал да прави секс с куриери и таксиметрови шофьори, вече е подал насрещен иск, в който обвинява бившата си възлюбена в клевета.

Според думите на Переверзева, неведнъж Кирил е вдигал ръка срещу нея и буквално я принуждавал да прави секс с непознати мъже. Момичето се е съгласявало, а самият той е наблюдавал случващото се от гардероба ѝ и ѝ изпращал инструкции по телефона.

Скрийншоти от тази кореспонденция са направени публично достояние и са публикувани в мрежата. Трудно е да се каже дали това са точно инструкции за секс, но съдържанието им е наистина много пикантно и развратно.

Тези “експерименти” ставали все по-непоносими за Лилия и тя решава да се обърне към полицията. Въпреки това й е отказано в образуването на наказателно дело. Момичето си обяснява това с връзките, които Савелиев има в полицията.

Според Переверзева един от следователите е бизнес партньор на Кирил и му е помогнал да отвори собствен ресторант.

В отговор на всички тези обвинения Савелиев подава насрещно заявление, в което я обвинява в клевета, но и тя е отхвърлена.

“Ако той не е виновен, защо не е е заведено дело срещу мен?” – възмущава се Лилия. Момичето разкрива също, че наскоро е получила сърдечен присътп заради стреса, на който е била подложена, но сега се възстановява у дома.

Переверзева също така заяви пред журналисти, че бившият използва чужди рецепти, което има сериозни последствия за всеки професионален готвач. По този начин Савелиев получава още един удар върху репутацията си от момичето, с което някога се е срещал.

Под историята на момичето има много коментари от скептично настроени потребители в мрежата, които не вярват, че е възможно да се търпи такова отношение и да не си тръгва човек. Има обаче и поддръжници на Лилия, които я смятат за жертва на насилие и ѝ благодарят, че е направила всичко това публично достояние.

Има и такива, които обещават да публикуват видеоклипове, на които Переверзева прави секс с непознати мъже, като я обвиняват, че го е правила за пари преди да има отношения с Кирил.  https://blitz.bg/