„Сигнал Symphonic“ гостува на Античния театър

0
54



Концертът „Сигнал Symphonic“ гостува на Античния театър в Пловдив. Събитието е на 25 септември, съобщават от екипа на групага.

Заедно с Русенската филхармония, музикантите начело с Данчо Караджов, очакват всички фенове на качествената и обичана българска музика, за да й разкажат своята вълнуваща 45-годишна рок приказка, коментират организаторите от Event Masters.

„Направихме този спектакъл с огромен успех миналата година в зала 1 на НДК по повод нашия сценичен юбилей. Сега искаме да го представим и на пловдивската публика в символа на града под тепетата – Античния театър. Аранжиментите са на изключително талантливия маестро Димитър Косев. Заедно с колегите ми обещаваме емоция, обещаваме да докоснем сърца, обещаваме любов и споделени чувства!“, казва Данчо Караджов.

„За мен няма по-абстрактно изкуство от музиката и съм безкрайно щастлив, че още от малък, та до днешен ден не съм спирал заедно с моята група „Сигнал” да работим и да радваме хората. Затова казвам, че музиката е всичко в моя живот, а публиката издигам на пиедестал. А пловдивската публика е несравнима и ние ще й предложим един коренно различен „Сигнал“, допълва той.

„Сигнал“ и Русенската филхармония ще съчетаят рока с класиката, за да поднесат нов прочит на хитовете „Да те жадувам“, „Липсваш ми“, „Сбогом“, „Сляп ден“, „Спри се“, „Лодка ли е любовта“,  „Може би“.

/ДД

/РБ/



Източник БТА