Селтик подсили отбраната си с швед

0
171

Густаф Лагербиелке премина в Селтик, потвърдиха от шотландския шампион. Договорът на 23-годишния защитник е за пет сезона.

“Чувствам се отлично. Горд съм и се вълнувам от това да бъда тук. Когато чуеш за Селтик, се сещаш за атмосферата, феновете и стадиона. В отбора са играли изключително футболисти. Искам да спечеля много мачове и титли в отбора”, заяви шведският национал за официалния сайт на клуба от Глазгоу.

Лагербиелке е шестият нов футболист на “зелено-белите” това лято след Марко Тилио, Один Холм, Майк Навроцки, Куон Хьок-кю и Йън Хьон-чън. През януари тази година новото попълнение на шампиона на Шотландия дебютира с екипа на националния отбор на Швеция.

“Знам, че той е мотивиран да постигне множество успехи. Притежава необходимите качества и е напълно готов за предизвикателството при нас”, заяви мениджърът на Селтик – Брендън Роджърс.

Carlsberg “Домът на Феновете” е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Източник