ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Данчо Минчев, с пожелания за здраве, успехи в добрите начинания и много искрени приятели!

ДВОЕН ПРАЗНИК има утре в дома на семейство Дукови. Прекрасната им талантлива внучка Мартина става на цели 12 години, а също така прекрасната й майка Татяна е именничка. И на двете ние от НДТ желаем да са здрави, на Марти – да продължи да бъде блестяща ученичка и надежда в художествената гимнастика, а на мама Таня – да е обичана, ежедневно да се радва на усмивките на рожденичката и братчето й Вики и разбира се – да се сбъднат всичките й мечти!

РОЖДЕНИК утре е бизнесменът, член на Ротари клуб и общински съветник от групата на ГЕРБ в Добрич Галин Господинов, а ние в аванс му желаем здраве, успехи в бизнеса и активна работа в полза на добричлии!

В АВАНС казваме честит рожден ден с утрешна дата на Боян Любенов. На младия господин, който живее и работи в столицата, но продължава да обича своя роден град, ние от НДТ желаем здраве, обич и безброй сбъднати мечти!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената Таня и Татяна. Здраве, светлина и хармония в живота и небесна закрила на всичките им добри начинания желаем ние от НДТ!

Гаджето на Аръков показа секси форми в Камбоджа: Гаджето на Иво Аръков демонстрира зашеметяващо тяло, видя HotArena. Хубавицата Габриела сподели кадри от почивката им в Камбоджа. Банският й едва удържа огромния й бюст. „Тя обича морето, плажа и никоой друг не топли главата й отвъд слънцето“, пише Габи, предава България днес. https://hotarena.net/