Древните писания на скандинавците, запазени в надписи върху камъни и други ежедневни предмети, могат да внесат яснота и мир в живота.

Овен (Ингуз, Соул, Иса)

Овен, 2024 обещава глобални личностни трансформации, в които ще можете да изразите себе си максимално. Ингуз сигнализира за период на плодородие и ново начало, активно добавяне и взаимодействие. Соул, слънцето, носи топлина и по-добри перспективи да покажете вашите уникални способности. Иса съветва да бъдете търпеливи и да следвате избрания курс на действие. Прегърнете трансформиращата енергия, култивирайте вътрешната си светлина и останете уверени в стремежите си.

Телец (Хагалаз, Вуньо, Соул)

Телец, тази година е свързана с промяна и намиране на абсолютна радост. Хагалаз носи внезапни промени и необходимостта да преоцените целите си, бъдете готови да започнете от нулата. Вуньо, радост, означава щастие във вашето пътуване и постигане на важни етапи в живота. Соул, слънцето, предполага ярък период на самопроява. Прегърнете промяната, намерете радост в малките неща и оставете силите на Вселената да ръководят пътя ви.

Близнаци (Вуньо, Уруз, Ейваз)

Близнаци, 2024 г. е година на сила и трансформация. Вуньо, радост, сигнализира за щастие във вашите начинания. Уруз представлява жизненост и физически способности, но тази сила ще изисква контрол от ваша страна, за да ви бъде от полза. Ейваз съветва търпение и издръжливост, предупреждавайки за неизбежни конфронтации, в които можете да намерите ключа към успеха. Бъдете щастливи, използвайте силните си страни и бъдете търпеливи в начинанията си.

Рак (Хагалаз, Дагаз, Иса)

Рак, тази година е белязана от промяна и интроспекция. Хагалаз носи възможността да пречистите живота си от всичко, което е ненужно и вече е изиграло роля в живота ви. Дагаз означава яснота и положителна трансформация, превръщайки следващата година в нов етап от вашето пътуване. Иса съветва да запазите търпение и спокойствие, както и приемствеността на миналото, за да разберете настоящето. Прегърнете промяната, потърсете яснота по пътя си и бъдете търпеливи.

Лъв (обърнат Феху, обърнат Маназ, Йера)

Лъв, 2024 г. е година на преоценка и растеж за вас. Обърнат Феху означава необходимост от финансови корекции. Обърнат Маназ съветва да се съсредоточите върху личностното израстване и да разберете мястото си в един променен свят. Йера загатва за значителни промени във времето и период на ефективно действие, което със сигурност ще доведе до резултати. Преоценете финансовите си стратегии, инвестирайте в личен растеж и бъдете търпеливи в пътуването си.

Дева (Маназ, Ейваз, Ансуз)

Дева, личните отношения и ефективната комуникация са вашите приоритети тази година. Маназ означава пътуване към себепознанието и значението на изразяването на човешките качества, разбирането на близките и подкрепата. Ейваз съветва да посрещате предизвикателствата с търпение и издръжливост. Ансуз насърчава ефективната комуникация, което ви прави полезни и трябва да се превърне в успех. Инвестирайте в ефективните си действия, бъдете търпеливи и ясно съобщавайте намеренията си на другите.

Везни (обърнат Кеназ, Райдо, Отала)

Везни, 2024 г. призовава да поемете контрола над живота си, да отворите нови пътища и да прегърнете своето наследство. Обърнатият Кеназ съветва предпазливост в творческите търсения. Райдо означава пътуване, което може да включва духовно откритие или нов етап. Отала, коренът на предците, предполага връзка с нечие наследство. Подходете към творчеството с повишено внимание, тръгнете на пътешествие и се впуснете в корените на предците си.

Скорпион (Райдо, Ингуз, обърнат Кеназ)

Скорпион, 2024 г. ще донесе трансформиращи събития и потенциал в способността да се впрегнат желанията и инстинктите. Райдо ще разкрие вашите възможности, позволявайки ви да използвате нови сили за успех. Ингуз сигнализира за период на плодородие и активно партньорство, където можете да станете вдъхновител. Обърнатият Кеназ съветва да се обърне специално внимание на получаването на необходимите знания. Прегърнете нов път, насърчавайте нови контакти и усвоявайте умения с усърдие.

Стрелец (Обърнат Тейваз, Соул, Ейваз)

Стрелец, тази година е свързана с търсене на душата, намиране на радост и търпение. Обърнатият Тейваз съветва да бъдете предпазливи, когато сте изправени пред трудности, намирайки алтернативи на конфронтацията. Соул, слънцето, означава позитивност и топлина, които ще извадят силните ви страни. Ейваз насърчава търпението и издръжливостта, с помощта на които можете да промените много. Бъдете внимателни, когато решавате проблеми, намирайте радост в способностите си и бъдете търпеливи в обучението си.

Козирог (Тейваз, Хагалаз, Обърнат Феху)

За Козирозите 2024 г. е белязана от предизвикателства, които могат да доведат до победи, непредсказуемост и финансова предпазливост. Тейваз, воинът, съветва да се изправяте лице в лице с трудностите и да си поставяте амбициозни цели. Хагалаз носи внезапни промени, към които ще трябва да се адаптирате и да действате според ситуацията. Обърнатият Феху сигнализира за необходимостта от финансови корекции. Решете проблемите с духа на воина, адаптирайте се към промените и преоценете финансовите си стратегии.

Водолей (Обърнат Ейваз, Дагаз, Соул)

Водолей, вашата година е свързана изцяло с партньорство, яснота и търсене на радост. Обърнатият Ейваз препоръчва предпазливост в партньорствата, като се вземат предвид ползите за всички страни. Дагаз означава яснота и положителна трансформация, но това може да бъде предшествано от време на предизвикателство. Соул, слънцето, насърчава активността и самочувствието. Подхождайте предпазливо към партньорствата, но правете и големи планове, използвайте яснота в действията си и позволете на позитивността да ръководи пътя ви.

Риби (Обърнат Тейваз, Беркана, Ейваз)

Риби, тази година е белязана от предизвикателства, нови начала и лична издръжливост. Обърнатият Тейваз съветва да бъдете внимателни и винаги да можете да заобиколите трудностите, като имате резервен план. Беркана означава благоприятно, но постепенно развитие и растеж. Ейваз предупреждава, че ще срещнете провокации и изкушения, от които е по-добре да изберете това, в което сте уверени. Изправяйте се пред предизвикателствата предпазливо, насърчавайте нови начала и бъдете търпеливи с мечтите си. Не забравяйте, че всяко предизвикателство, пред което се изправяте, е възможност за растеж, а всеки успех е стъпка към по-светло бъдеще. https://www.tialoto.bg/

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST 
  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА