Празничната коледна магия продължава и през януари във Varna Mall. По традиция търговският център ще посрещне новата година и според Юлианския календар, когато я честват представителите на руската диаспора край морето.

На 12 януари, неделя, Пазарът на Varna Mall ще бъде обгърнат от феерията на спектакъла „Рождественские встречи“. В него възпитаниците на вокално-хореографското училище „Престиж“ с руска балетна школа „Ангел мой” отново ще потопят гостите на тържеството в кристалния свят на Коледа с приказна постановката. През отминалата година младите таланти с художествен ръководител Натали Караван попълниха колекцията си от отличия в редица международни конкурси с 4 Гран при от шампионата Dance World Cup. Тази зима те ще представят на зрителите обичани песни и танци от руската национална класика и изящни балетни вариации по музика на Сен Санс, Чайковски, Моцарт и Вивалди.

Подбрани традиционни деликатеси от руската кухня допълнително ще вдигнат градуса на настроението на гостите на „Рождественские встречи”. Началото на празничния спектакъл е в 17:30 часа, а входът е свободен за всички почитатели на руската култура и традиции!

Невяна Троянска