Единственият оцелял загубил баща си и брат си в катастрофата

 

Четирима са загиналите фенове на Левски при катастрофата, случила се през изминалата нощ на път I-4 край село Българене, съобщиха от полицията. При инцидента лекият автомобил с привърженици на „сините“ се е ударил в камион.

Първоначалните информации не бяха достатъчно точни и първо се споменаваше за пет жертви, а след това се заговори за четири.

Четирима от петимата пътници в колата са загинали, а петият е откаран в болница. Всички те са били привърженици на „сините“, които са се завръщали в Габрово след мача срещу Айнтрахт (Франкфурт), завършил при резултат 1:1 на Националния стадион „Васил Левски“ в София.

Според непотвърдени данни, единственият оцелял е загубил баща си и брат си в катастрофата.

Фенът на “сините” Димитър Йосифов, сподели в публикация в групата “С Левски до края” имената на загиналите в инцидента. За близките си те са известни като Паци, Краси, Данчо и малкия Ивчо.

От ловешката полиция уточниха, че при катастрофата на място са загинали водачът и трима пътници от колата, които са на възраст 18, 51 и двама на 47 години. Водачът на камиона е без наранявания.

Центърът за спешна медицинска помощ в Ловеч информира, че оцелелият пасажер е настанен в местната болница. Той е без опасност за живота и с гръдна травма. https://blitz.bg/