Прогнозирай в Carlsberg Домът на феновете двубоя между Левски и Айнтрахт (Франкфурт)

0
173

В първи мач от плейофите на Лигата на конференциите Левски се изправя срещу Айнтрахт (Франкфурт). Ако си сред големите познавачи на Левски, можеш да оставиш своята прогноза в Carlsberg Домът на феновете и с това да спечелиш чисто нов 65” телевизор.

Регистрирайте се сега и можете да подкрепите своя любим отбор от България, като можете да добавите интереси и за любими отбори от големите първенства в Европа.

“Синя” България мечтае за славен мач! Левски излиза срещу звездния Айнтрахт

За да спечелите голямата награда в мач играта ни, се изискват футболни познания, няколко прогнози или просто малко късмет. 


За целта трябва да познаете правилно 6 аспекта от срещата – точен резултат на полувремето, точен краен резултат, първи голмайстор, колко ъглови удара ще има в мача, както и това дали ще има дузпа или червен картон. Играйте още сега и докажете, че сте фенът, който най-добре познава европейския футбол!

Carlsberg “Домът на Феновете” е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Източник