Склонен съм да подозирам, че гостенки на премиера са били две. Едната е гарантирала на другата, че той отдолу няма да се качи горе, за да може другата да снима. Той да излезе и да каже, че не е така. Ама си мълчи. Той знае много добре кои са били гостенките.

Тази версия за снимките с Бойко Борисов от неговата спалня лансира на пресконференция лидерът на партия АБВ Румен Петков.

“Излязоха анализи, че това са автентични снимки. Той казва, че не го интересува. То не го интересува, защото знае. Ние с вашата аудитория се интересуваме. Не кои са гостенките, защото ако се явят за Пулицър – са го грабнали, няма кой да ги спре. Въпросът е защо ДАНС не проследи номерата на кюлчетата“, коментира още Румен Петков.

Според него, когато Борисов е сниман, са му били на гости скъпи близки хора, на които той е имал абсолютно доверие и е изгонил момчетата от НСО от къщата.

„Това с дроновете и разсъжденията на тема с дронове – трябва да питаме проф. Николай Михайлов. Аз не съм капацитет да мога да обясня тези разсъждения на премиера”, вметна Петков, визирайки известния психиатър.

Румен Петков подчерта, че от 7-8 години банкноти по 500 евро са забранени от ЕС. „Номерата на банкнотите също са проследими. Защо не ги търсим? Лесно е да тичаме по телевизорите и да спасяваме бай Пешо, че му откраднали козата. Дайте да видим какво правим с на премиера спалнята“, призова бившият шеф на МВР. Всъщност купюрите по 500 евро все още са в обращение, макар от миналата година да не се печатат от националните банки.  https://lupa.bg