ОИЦ-ДОБРИЧ ПРЕДСТАВЯ ОНЛАЙН ИНТЕГРИРАНИТЕ ТЕРИТОРИАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ 2021-2027

0
687

 

 

Утре /15 декември/, от 11:00 часа, екипът на Областен информационен център – Добрич (ОИЦ-Добрич) ще проведе онлайн информационна среща, която е част от Общата инициатива на Мрежата от ОИЦ в България. Събитието е посветено на прилагането на новия регионален подход в България през програмен период 2021-2027 г. и изпълнението на Интегрирани териториални инвестиции (ИТИ) на територията на област Добрич и Североизточния регион за планиране.

За първи път потенциалните бенефициенти от област Добрич ще получат подробна информация за широките възможности за местно развитие, чрез партньорства, които предлага инструмента ИТИ.Събитието е безплатно и ще се проведе в платформата JitsiMeet, наследния линк:https://bit.ly/3fZkiqb. За участие в онлайн срещатане се изисква предварителна регистрация.

Целта на събитието е всички заинтересовани страни да бъдат запознати с подхода и да бъдат мотивирани да стартират създаването на партньорства, да генерират нови идеи за интегрирани проекти, които да бъдат включени в концепции за ИТИ, чрез които да се решат конкретни проблеми на съответния регион и да се развие потенциалът на територията.

В качеството им на потенциални бенефициенти за участие в информационната среща са поканени представители на държавните органи, областни администрации и общински власти от всичките осем общини,медии,неправителствените организации, организации на работодатели, синдикати, фондации, бизнеса, научна общност, сдруженията на собствениците на жилища в многофамилни жилищни сгради и други заинтересовани страни на местно ниво.

Вярваме, че инициативата ще представлява интерес за Вас!