• На червения килим те изглеждат безупречно, но оказа се, че всичко е само измама, а под дрехите са… като всички нас

Идеални от горе до долу! Така изглеждат повечето жени, които имат световна слава.

Но всички те крият неприятни истини под дрехите си – все пак и те са просто хора без значение дали го отричат или ние самите забравяме за това.

Подходящите дрехи, правилната поза и гримът на знаменитостите на червения килим правят телата им да изглеждат перфектно. В действителност обаче те са същите обикновени хора със стрии, бръчки и целулит.

За по-голяма яснота в днешния материал от jenata.blitz.bg решихме да сравним визиите на няколко звездни красавици в рокли и бански костюми.

Общото заключение от разголените им снимки е: „По-добре с дрехи!“.

Спрете да вярвате в мита за безупречните тела на тези мадами:

Кейт Мос
Супермоделът все още участва в модни ревюта, снима се за много списание и в реклами. Във всеки случай Кейт блести с „перфектна“ фигура и сияйна кожа и, трябва да признаем, изглежда с десет години по-млада от възрастта си.

Но в живота фигурата на модела далеч не е идеална: заоблен корем, отпусната кожа – в края на краищата годините вземат своето.

Сега Мос продължава редовно да практикува йога и да следи храненето си, защото, както самата звезда признава, „няма нищо по-вкусно от това да се чувстваш слаб“.

 

Ева Лонгория
Актрисата казва, че постоянно следи физическата си форма: занимава се с йога, балет, гимнастика, кикбокс и аеробика. След това не е изненадващо, че на червения килим Ева демонстрира фантастични форми.

Феновете полудяват от пищните форми на звездата, но са много по-изненадани, когато я видят на папарашки снимки от плажа: изпъкнало коремче, гънки – всичко това изобщо не отговаря на образа на безупречна знаменитост. Но какво да се прави – такъв е животът!

Дуа Липа
Облеклото не само влияе върху визията, но и идеално коригира фигурата. Ярък пример е Дуа Липа.

Певицата често носи черни рокли или тоалети, които подчертават талията – всичко това визуално я прави по-слаба. Правилните пози също помагат за това: изправен гръб, отместен крак.

В бикини поп дивата изглежда съвсем различно: няма талия, а от крехката й фигура няма и следа. Просто Липа, като всеки друг човек на почивка, не следи всяко свое движение и не се тревожи особено за външния си вид.

Камила Кабело
Певицата ефектно коригира фигурата си в тоалети с подчертана талия, пухкава пола и високи токчета. Но в действителност Камила се разхожда по бански с изпъкнало коремче и целулит по краката и задните части.

Феновете й смятат, че тялото й изглежда нездравословно и безцеремонно призовават певицата да се занимава със спорт, на което Кабело отговаря: „Моето тяло се състои от повече от мускули. Освен това си струва да се покаже, че стремежът към съвършенство за много момичета е напълно ненужен“.

Приянка Чопра
Индийската красавица и спътница на Ник Джонас на тържествени церемонии умело подчертава завидните си форми с помощта на ярки тоалети със стегнат корсет и дълбоко деколте. Но малко трикове могат да се използват, когато има само един бански в арсенала.

Разбира се, Чопра изглежда страхотно и в бикини, но спрямо светските й появи разликата е осезаема. Явно не само луксозните рокли правят чудо, но и бельото за отслабване, бронзантът и хайлайтърът.

Мишел Родригес
Добрата физическа форма позволява на Мишел да носи всичко. Актрисата обаче не предпочита да показва тялото си и още повече да го заснема на камера. Но както и да е, папараците направиха това вместо нея!

В бански костюм звездата все още изглежда прекрасно и нейното стегнато тяло може само да предизвика завист, но гледайки снимките на Родригес в рокли, е очевидно, че знаменитостта е наясно с магията, създадена от стила и цвета на дрехата, че и позата.

Салма Хайек
Снимките на Салма от многобройни събития ви карат да мислите, че тя изобщо не остарява. Тясната талия, стегнатите гърди и кожата на звездата подлудяват феновете й, които постоянно питат каква е тайната й за безупречна визия.

А тайната е проста: професионална светлина, моделиращо бельо и безупречен моден стил.

В действителност актрисата изглежда като най-обикновена жена и в интервю тя признава, че не се стреми към идеала и не се подлага на диети, защото естествената красота е най-привлекателна. / jenata.blitz.bg