Министърът на околната среда и водите Емил Димитров се отказва от политиката и няма да участва на следващите парламентарни избори. Това заяви самият той в интервю, дадено пред Българската национална телевизия.

“Бил съм ревизор номер едно, шеф на парламентарна група, не искам постове. Искам да използвам ефира на националната телевизия, за да кажа, че няма да участвам на изборите. Докато другите имат време за кампания и да се подготвят, аз искам да си свърша работата до края на мандата, за да има вода.

Освен това, 20 години майка ми стои на село и чака син да види. Няма да се занимавам с политика. Аз съм поел своя ангажимент пред премиера, с когото е чест да работя, но не може някои постоянно да се опитват да си мерят химикалите”, обясни Димитров.

“С Танева аз нямам проблем”, констатира Ревизоро след искрите, които прехвърчаха между МОСВ и МЗ за водата на земеделците, и видимо раздразнен, нападна депутати от ГЕРБ, като обясни, че цяла година се кара с народни представители от Варна и Бургас по темата за водата.  https://lupa.bg

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  • Emma Kotos
  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА