• Майка, която се присъедини отново към групата за запознанства на 54, казва, че се чувства сякаш е „спечелила от лотарията“, след като е взела в чанта мъж, който е 21 години по-млад .

Мишел Ринела се беше впуснала отново в света на запознанствата след развода си и откри, че мъжете на нейната възраст „не могат да се справят“, за които тя твърди, че биха били по-загрижени „къде могат да паркират“.

54-годишната игнорира многото по-млади мъже на 20 години, за които тя твърди, че „продължавали да й изпращат съобщения“ – докато нейният сегашен съпруг Брандън Греъм, на 33, не й изпрати съобщение онлайн.

психолог каза, че докато между тях е имало моментално „огнено“ сексуално привличане, той я е шокирал най-много с „емоционалната си уязвимост“ – за разлика от по-възрастните мъже, които са били „по-твърди и не са се нуждаели от нищо от връзката“.

Прочетете още: Запознанства в Америка Британката споделя най-честите разлики между САЩ и Обединеното кралство, които са забелязали, откакто са се запознали

Мишел преди това е била омъжена за човек, който е бил 11 години по-възрастен от нея, но сега смята, че разликата във възрастта е по-малка „създава страст“ поради това, че шофьорът на камион Брандън е „забавен, във форма и жизнен“, а тя е „мъдра“.

Майката на четири деца признава, че макар първоначално да се е чувствала „разстроена“ от погледите на хората , сега онези, които ги съдят, само правят връзката им по-силна, тъй като ги кара да се „страстно борят за връзката“.

Докато Мишел започна връзката с чувството „ненадеждна“, сега те са женени от две години и казват, че любовта им се чувства като „спечелена от лотарията“.

Мишел от Плано, Тексас, САЩ, каза: „Мисля, че разликата във възрастта, която направи тази връзка да работи, е, че разликата във възрастта създава страст .

„За мен той е млад, във форма, красив, витален и забавен. Определено не открих това при 50-годишните мъже. За него аз съм мъдра и утвърдена, но въпреки това съм привлекателна.

„Това определено беше незабавно привличане. На първата ни среща първата ми мисъл беше „той е още по-красив, отколкото на снимките“. Искам да кажа очевидно има сексуално привличане, нали, това е като огън. Но тогава имаше това емоционално привличане. Той дойде с ниво на уязвимост, с което не бях свикнала. По-възрастните мъже просто бяха по-твърди и не се нуждаеха от нищо от една връзка .

„И за двама ни се чувства като печалба от лотарията, всичко, което сме търсили, така че това създава невероятно ниво на страст.“

Мишел беше на прекъсване на срещите и току-що се беше върнала към тях през септември 2019 г., когато за първи път се срещна със сертифицирания PT онлайн.

Мишел каза: „Първоначално не мисля, че бях много обнадеждена за това предвид възрастовата разлика. Той ми изпрати съобщение. Отворих го и си помислих: „Още 20 нещо. Защо продължават да ми изпращат съобщения?’

„Тогава погледнах снимката му и си помислих: „Може би едно бързо здравей няма да навреди!“ Изпратих му съобщение, което гласеше „На колко години си?“ и той отговори „Достатъчно възрастен, за да те направи щастлив”. Той беше прав.

„Имаше само още един мъж точно преди Брандън. Той беше по-голям от мен. Той беше точно обратното на Брандън. Той просто беше ужасно твърд и това беше толкова скучно изживяване при срещи, че не можех да продължа да го правя.

„Срещата с Брандън беше глътка свеж въздух. Определено имаше повече вълнение. По-възрастният щеше да бъде като „Не искам да отида на това място, защото е твърде трудно за паркиране”. Имаше чувството, че той не живее живота си.

„Те не можеха да се справят с мен. Просто бяха скучни.”

Въпреки че получават погледи от непознати, Мишел и Брандън вече обичат да се обличат и да излизат заедно на срещи всеки месец и тя дори признава, че това допринася за привличането, което чувстват, тъй като искат доказвайте, че другите грешат.

Мишел каза: „Другата част от страстта е да знаем, че хората може да ни съдят. Кара ни страстно да се борим за връзката си. Хубаво е да си навън, само защото е толкова красив.

„Влизаме в стаята и това е като скърцане на запис. Цялата стая утихна. Хората гледат. Преди наистина ме притесняваше .. Той ме накара да разбера, че хората ще гледат. Няма полза да се опитваме да извлечем най-лошото от това.

„Може би хората ни гледат, защото сме добре изглеждаща двойка. Ако не, може би просто не знаят какво е наистина да се чувстваш така. Въпреки че другите може да ни съдят, сега това само засилва усещането за привличане.“

Двойката се ожениха през 2021 г. и направиха красива сватба на открито с фойерверки, отпътувайки заедно с лодка през езеро.

Сега те прекарват по-голямата част от дните си в работа, като се грижат за 13-годишния син на Брандън и вечерят заедно.

Въпреки опасенията как може да изглежда бъдещето им в В продължение на 20 години Мишел се опитва да живее в момента и да не му позволява да я тревожи.

Мишел каза: „В момента имаме 20 години разлика, но сме в една и съща част от живота си. Голямото нещо е, че след 20 години аз ще бъда на 75, а той ще бъде на 55.

„За известно време бях доста съпротивляваща на това като дългосрочна връзка поради това. Той не беше Не, че не мога да му вярвам, че ще ми бъде верен в момента, а мога ли да се доверя, че ще се грижиш за мен по-възрастен по-късно?

„Мисълта за това е трудна както ще бъдем в различни части от живота си. Аз ще бъда възрастна, а той все още ще бъде достатъчно млад, за да бъде здрав, но просто не мога да се тревожа за това.”

Източник: mirror.co.uk