• Аристократката се появи на корицата на изданието

За първи път кралска наследница се появи на корицата на Playboy . 37-годишната принцеса Ксения от Саксония Флоренция Габриела Софи Ирис е пра-правнучка на крал Фридрих Август III. Аристократката е известна със скандалното си поведение.

Ксения Флорънс смята, че нейният пра-пра-дядо би одобрил пикантната фотосесия. Останалите й близки са шокирани от постъпката на принцесата.

Аристократката води активен социален живот и е запалена по творчеството. Ксения Флорънс също обича да посещава червени килими.

Принцеса се съблече, един кралски двор полудя

  • Ксения Флоранс Габриела Софи Ирис показа несъвършенствата си

Една принцеса се съблече и цял кралски двор полудя. Първата аристократка в “Плейбой” (Playboy) вече е факт. 37-годишната принцеса на Саксония, която е праправнучка на последния крал на Саксония – Фридрих Август Трети, позира гола за артенската корица на немското издание на списанието.

Ксения Флоранс Габриела Софи Ирис споделя, че е решила да направи откровена фотосесия, за да покаже, че всяка жена е “красива точно такава, каквато е”. “Не е нужно да преследвате тенденциите или да правите пластични операции само за да угодите на някого. Имам стрии и не се срамувам да ги покажа”, цитира думите ѝ таблоидът “Пейдж Сикс” (Page Six).

Ксения участва в много риалити шоута и именно това преживяване оформя отношението ѝ към собственото ѝ тяло. Според нея тя непрекъснато трябва да се бори с предразсъдъците – не само заради знатния си произход, но и заради външния си вид, предаде woman.bg.

“В някои риалити предавания бях единственият участник, който не направи нищо на тялото си. Други жени, които почти всички имаха много пластични операции, ми казаха, че не съм им конкуренция, защото нямам извивки и не съм достатъчно женствена”, коментира Ксения Флоранс Габриела Софи Ирис.

“Най-доволна съм от тялото си, когато при него всичко е наред и не ме боли. Никога не съдя за себе си по външния си вид”, уточнява тя.

Принцесата на Саксония е модел на най-известната шведска верига за мебели. Наскоро тя издаде и автобиографичната си книга – “Ксения: Животът на принцеса от 21-ви век”. Книгата възмути нейния роднина – германският принц Мария Емануел от Саксония, глава на саксонския кралски дом. “Тя е никой, тя не може да напише автобиография! Всичко това е ужасна грешка, нещастие за хилядолетната история на Дома на Ветин”, каза той за автобиографията на своята далечна роднина.

Според ръководителя на Дома на Саксония титлата на принцесата по принцип е под въпрос, тъй като семейство Ксения е много далечно свързано с основния клон на кралския дом. Бащата на принцесата е фермер, а майка ѝ е фризьорка.

https://www.standartnews.com

Германската принцеса Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис позира гола за „Playboy“

Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис със сигурност е принцеса-зайче на Playboy.

37-годишната принцеса на Саксония е първата кралска особа, позирала гола за списанието за възрастни – и тя определено успява!

Ксения разкрива всичко на корицата на немската версия на Playboy за броя им от март 2024 г.

На снимката аристократката е топлес на легло и се покрива с тънък чаршаф.

На други моментни снимки тя се люлее в оскъден бански костюм и стои край басейна без риза.

Пра-пра-пра-дядото на Ксения е Фредерик Август III, последният крал на Саксония.

Той абдикира от германския трон през 1918 г. в края на Първата световна война.

Ксения и нейното семейство произлизат от немската къща на Ветин и оттам тя получава своята кралска титла.

В профила тя каза, че ще бъде „изненадана“, ако семейството й наистина купи Playboy и прелисти снимките й от NSFW.

Тя добави, че предците й „определено биха одобрили“ нейната история за корицата.

„Не е нужно да се съобразявате с тенденциите или да правите операция на тялото си, само за да угодите на някого“, каза Ксения пред изданието. „Имам стрии и съм горд да ги покажа.“

Звездата от „B:Real – Real Celebrities, Real Life“ се надява снимките й да покажат, че „всяка жена е красива такава, каквато е“.

Телевизионната личност отбеляза, че често й се налага да се „бори с предразсъдъците по цял ден“ заради тялото си и кралския си произход.

„В някои риалити телевизионни предавания аз бях единствената, на която не беше направено нищо с тялото й“, каза Ксения и добави, че „други жени, някои от които са имали много операции, казаха нещо подобно Не бях конкуренция за тях, защото нямах извивки и не бях женствена.“

Тя също участва в немската версия на „I’m a Celebrity!“ през 2021 г.

Авторката на „Ксения: Животът на една принцеса през 21-ви век“ каза, че е срещнала „ужасни“ коментари от други, които почти я накарали да се „отдаде на натиска“ да се подложи на козметична операция.

Но в крайна сметка тя реши да не продължи да ляга под ножа.

„Харесвам тялото си най-добре, когато работи и не ме боли“, каза тя. „Никога не съм определял колко добре се харесвам въз основа на външния си вид.“

Източник: nypost.com