Летни вокални академии “Гласовете” в Каварна

0
570
КАВАРНА ОТНОВО СЕ ПРЕВРЪЩА В ОТВОРЕНА ЛЯТНА СЦЕНА ЗА КРАСИВИТЕ ГЛАСОВЕ НА БЪЛГАРИЯ
На 6 август от 19 ч., на централния площад на Каварна е втория концерт „Гласовете”, в който града отново ще затрепти от красивите гласовете на младите талантливи певци.
ВХОД СОВБОДЕН за всички жители и гости на града!!!
Последният от трите летни концерта”Гласовете” ще се проведе на 3 септември, 2022г. от 19.00ч. – Централен площад в Каварна
3 концертни спектакъла представят това лято в морския град едни от най-талантливите пеещи български деца и младежи. Певците са участници в трите едноседмични летни вокални академии ”Гласовете”, които Сдружение „За българска музика и изкуство” организира в града. Всяка от трите летни академии завършва с голям концерт, БЕЗПЛАТЕН за жителите и гостите на Каварна.
Освен младите таланти, бъдещи владетели на музикалните сцени у нас и в чужбина, в концертите ще участват Ерсин Мустафов Мустафов от „Джереми”, Петър Маринов от „Атлас”, Надя Ботева, Георги Янков, Георги Дачев – Дошо, Христина Ралева и др.
Летните концерти ”Гласовете” се провеждат с финансово съдействие по проект към Министерство на Културата на република България.