ИЗГОНИХА ИНФЛУЕНСЪРКАТА ЕММИ РЪС ОТ МОЛА В ДУБАЙ, ОБЛЕЧЕНА БИЛА „ТВЪРДЕ СЕКСИ“

0
243

Инфлуенсър, който описа Дубай като пълен със „злато и лукс“, беше изгонен от един от търговските центрове в града, защото изглеждаше твърде секси.

Телевизионната риалити звезда на име Емми Ръс, на 22 години, от германския град Хамбург, по-рано публикува съобщение за столицата на емирство Дубай, като каза, че това е „страхотна страна, толкова много лукс, всичко в злато, тя е като ако е направено за мен.“

Въпреки това, 22-годишната, която спечели слава в риалити предавания като Big Brother, каза, че е била шокирана от неприятно преживяване по време на скорошната си почивка в ОАЕ.

Амбициозната актриса и модел каза, че е била спряна да влезе в търговски център от охранители, които казали, че усещането й за мода е твърде разкриващо за техните стандарти.

Еми Ръс, 22, която беше изгонена от мол в Дубай, защото беше твърде секси. Източник: Newsflash/Australscope

Вестник Билд съобщи, че Ръс се е облякла в изрязана блестяща топ и мини пола, преди да отиде в големия търговски център в Дубай.

Ръс твърди, че облеклото й е оправдано, тъй като прогнозата за времето е 41 градуса.

Ръс каза, че служителите по сигурността отказали да я пуснат да продължи да пазарува, като й казали, че едва е облечена.

„Изведнъж един служител по сигурността се появи напълно задъхан и каза, че съм твърде секси и не мога да се разхождам така“, публикува тя в Instagram.

„Заплашиха ме с полиция. Изхвърлиха ме навън и получих писмено предупреждение“, оплака се тя пред своите 186 000 последователи в Instagram.

Писменото предупреждение, което инфлуенсърът е получил, е черна карта за политика на любезност от Dubai Mall, указваща: „Моля, носете уважително облекло“.

Еми Ръс, 22, позира на плажа в Дубай. Източник: Newsflash/Australscope

„Тогава бързо си купих дълга тениска отвън и я облякох. Според моите стандарти не смятах, че облеклото ми е твърде секси. Когато влязох в страната, един полицай дори флиртува с мен на летището“, добави Ръс.

Тя се оплака на своите 186 000 последователи в Instagram, като каза: “Заплашиха ме с полиция. Изхвърлиха ме навън и получих писмено предупреждение.”

Писменото предупреждение, което инфлуенсърката е получила, е черна карта на политиката на учтивост в търговския център Dubai Mall, в която се посочва: „Моля, носете уважително облекло“.

https://au.finance.yahoo.com/