Организаторите на олимпийските игри в Токио 2020, които ще се проведат в периода 23 юли – 8 август, издадоха специален наръчник за всички спортисти, които ще се състезават в японската столица.

В ръководството са посочени всички правила, които ще бъдат наложени за безопасността на състезателите. Сериозно е наблегнато на противоепидемичните мерки, за да се предотврати разпространението на COVID-19 в олимпийското село.

Забранено е да се окуражават останалите спортисти със силни викове, а това ще става само с ръкопляскане. Задължително е да се избягва ненужният физически контакт и се изисква спазването на дистанция от два метра.

Участниците на олимпийските игри ще използват специален транспорт, а носенето на маски е задължително не само на закрито, но и на открито.

За най-голям минус си счита забраната за сексуален контакт между атлетите. Известно е, че на олимпийските игри винаги се раздават безплатни презервативи на спортистите, които свършват много бързо. Тази година тези предпазни средства не са предвидени, а целта е именно ограничаване сексуалните контакти. https://blitz.bg/

  • Alice Schmid е избрана за най-секси спортrистка в света. Може да се каже, че германката е модел, но не е. Русокосото момиче всъщност е талантлива спринтьорка, избрана за най-секси спортистка в света от австралийския вестник Busted Coverag. Алика вече е покорила хиляди със секси снимки в Instagram.