Живко Петков: С характер и повече воля спечелихме важни три точки

0
132

Нападателят на Черноморец (Бургас) Живко Петков даде мнението си след победата на своя тим над Добруджа. “Акулите” победиха с минималното 1:0 пред собствена публика и се наместиха в топ 6.

Черноморец (Бургас) стигна до ценен успех срещу Добруджа

Черноморец (Бургас) стигна до ценен успех срещу Добруджа

“Всичко в съблекалнята е перфектно, когато побеждаваме. Радвам се, че след хубавата победа в София днес успяхме да се противопоставим на един от най-добрите отбори в групата. С характер и повечко воля спечелихме важни три точки и това е всичко, което ни интересуваше в днешния мач.

Чувствам се страхотно, благодаря на ръководството за поканата. Имах голямо желание. Стартирахме подготовка последни и беше истинско предизвикателство, то и още е. Да видим как ще се представи отбора във Втора лига. Мисля, че засега всичко е нормално и вървим в правилна посока.

Може да се каже, че съм един от лидерите в съблекалнята, но всички сме лидери. Помагам с каквото мога. Имам много мачове във Втора лига. Тук пред нашата публика се представяме много добре.

Всеки казва, че отборът тепърва се сглобява, основната цел е да се спасим, но ако продължаваме така, вътрешно си поставяме по-високи цели. Ще е трудно, ще има лоши моменти, но се надявам да са минимални”, заяви Петков.

Carlsberg “Домът на Феновете” е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Източник