ДИМИТРИНА ГЕРМАНОВА ЗАВЛАДЯ И ХОЛИВУД

0
3485

 

Вече пети ден Димитрина Германова представя България на Световния шампионат на сценичните изкуства в Холивуд, съобщават от Арт компания „Нови звезди“. Димитрина е на 15 години от град Добрич и получи покана за престижното събитие като спечели Гран При на 14тия Международен фестивал “Кръстопът на музите”.

Тя прекара няколко месеца в усилена подготовка и отлетя за сърцето на шоубизнеса заедно със своята по-голяма сестра Весела. Двете момичета гордо развяха българското знаме, облечени в народни носии на Парада на нациите и на Церемонията по откриването.

Вече премина и първият кръг от конкурсите изпълнения. Очакват ги още много емоции от срещата със стотици талантливи участници от повече от 60 страни.

Арт компания „Нови звезди“ вече трета поредна година е избрана да бъде официален представител на Шампионата за България. От компанията благодарят на семейството на Димитрина за доверието и съвместната работа, на Община Добрич за подкрепата, на вокалния педагог на Димитрина – Елена Карабельова от Студио „Сарандев“ и обещават подробна информация за всичко от Холивуд. НДТ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST