ЗА ПАРИ: Холивуд го удари на порно! И българки по голата бизнес пътека…

0
251
  • $5 млрд. раздаде платформа за възрастни, Бела Торн печели $1 милион за 24 часа, Дреа ди Матео плаща ипотека

А ктрисата Дреа де Матео се е оказала в изключително деликатна ситуация – при ипотека от над три милиона долара банковата й сметка била празна. Дреа де Матео е позната от участието си в редица холивудски продукции като „Отчаяни съпруги”, „Синове на анархията”, „Парола „Риба меч”, „Джоуи”, както и от култовия сериал „Семейство Сопрано“. Когато останала без пари, 52-годишната актриса Дреа ди Матео се решила да пусне свои голи снимки в сайта за възрастни OnlyFans и това обърнало живота й.

„Имах само 10 долара в банката и това буквално спаси живота ми”, казва тя пред People. Ипотеката за къщата й в Лос Анджелис била за 3,6 млн. долара и никой не искал да купи проблемния имот. По думите на Дреа обаче само през първите пет минути в сайта тя се убедила, че безпроблемно ще погаси вноските. От лятото на миналата година до днес тя изплаща къщата, а в банковата й сметка вече има четири милиона долара.

Рекорд по бърза печалба от продажба на дибидюс кадри всъщност поставя една от любимките на Disney Бела Торн, която печели милион долара за по-малко от 24 часа. Звездата от „Алвин и катеричоците” обявява месечна такса от 20 долара за достъп до интимните си кадри. Бурният й успех не остава незабелязан и по-скромните модели залели социалната мрежа с оплаквания и молби Бела Торн да бъде изгонена. За първата седмица тя удвоила печалбите си. С днешна дата акаунтът на Бела Торн не е активен.

Приходи

Денис Ричардс

Съвсем активен е обаче акаунтът на бившата жена на Чарли Шийн – актрисата Денис Ричардс. Тя е известна като момиче на Джеймс Бонд, плеймейтка и т.н., но най-големите й приходи идват от продажба на голи снимки и клипове. Ричардс има над 100 хиляди последователи, от които над 27 хиляди я следват активно. При единична месечна абонаментна такса от 25 долара Ричардс прибира по над два милиона долара месечно и до този момент е натрупала над 24 млн. Тя признава, че не е знаела в началото за какво е тази социална мрежа, но дъщеря й от Чарли Шийн – Сами Шийн, я светнала и й показала собствения си акаунт. Дъщерята на „Чичо Чарли” трябвало да дочака да навърши 18, защото баща й бил твърдо против щерка му да се чекне из интернет. „В началото ми беше странно, но трябваше да подкрепя дъщеря ми. Тя ми каза: Какво ти пука, нали така или иначе имаме акаунти в Инстаграм”. И така на 4 юли 2022 Ричардс прави своя дебют, а снимките й се превръщат в истински фурор.

Дона Д’Ерико

Допълнителни доходи от голи снимки си докарва и Дона Д’Ерико. За нея събличането пред камера не е проблем след участието й в „Спасители на плажа” и безбройните еротични сесии за мъжки списания.

Но социалната мрежа за възрастни не е запазено място само за жените – срещу девет долара месечно всеки получава достъп до еротични снимки на актьора от „Живите мъртви” и „Дневниците на вампира” Даниел Нюмън. Звездата от „Младия върколак” Тайлър Поузи пък позира само по китара.

Даниел Нюмън

Тайлър Поузи

Рапърки

Карди Б

 

Първата музикална звезда, която направи свой акаунт в Onlyfans, бе рапърката Карди Б. Първоначално месечният абонамент е 10 долара, но по-късно го сваля наполовина, за да бъде по-достъпен. Тя обаче залага на провокативни, но не голи снимки. „Да сте наясно, за тези пари НЯМА да видите оная ми работа”, заявява в типичен свой стил рапърката, която въпреки липсата на свое порно регистрира солидни приходи от продажби на фенски артикули и реклами. До този момент от участието си в канала Карди Б е спечелила над 46 млн. долара.

Руби Роуз

Иги Азалеа

Бързи пари направи и рапърката Руби Роуз, която пусна в платформата снимките си от Инстаграм. Докато абонатите се ориентират, че плащат за нещо, което го има безплатно, Руби успяла да дипли по 100 хиляди долара на ден. Австралийската й колежка пък Иги Азалеа показва всичко срещу 21 долара месечна такса.

Blac Chyna

До този момент рапърката има печалба от над 36 млн. долара и 135 хиляди последователи. Почти 40 млн. долара има по сметките си и Блек Чайна, следвана от Тига с 31,5 млн. долара. Бад Беби иска от абонат по 24 долара месечно и за по-малко от шест месеца има милион долара в сметката си.

Бад Беби

Tyga

Лоти Мос

Свой пристан в социалната мрежи за възрастни е намерила и Лоти Мос. Тя е по-малката и по-невзрачна сестра на топмодела Кейт Мос. За Лоти било ясно, че няма бъдеще на модния подиум и тя с готовност хвърлила дрехите.

Кармен Електра

Без дрехи позира и друга от „Спасителките” и еротичен модел Кармен Електра. Достъпът до нейния профил е безплатен, но има и уловка. Абонатите получават само привю на клиповете. За пълна нецензурирана версия се плащат по 12 долара на клип.

Бакшиши

Larsa Pippen

Освен на абонаменти звездите разчитат и на бакшиши от потребителите. Бившата жена на звездата на НБА Скоти Пипън е известна тъкмо като „момичето с бакшишите“. Тя регистрира бурбоар от 200 хиляди долара, което е най-голямото еднократно плащане от почитател.

По данни на influencermarketinghub до момента Onlyfans е раздала над пет милиарда долара на създателите на съдържание 18+. Социалната мрежа набра скорост по време на пандемията от коронавирус. Минималната месечна такса е пет долара, а максималната 50. Платформата прибира по 20 процента комисиона. Авторите на порно получават бонус, ако препоръчат свои приятели. Не всичко е пари обаче. Авторите на съдържание за възрастни печелят по средно 151-180 долара на месец, ако имат по 20 активни абонати. 33 процента от парите в социалната мрежа се поделят между едва един процент най-популярни потребители. В момента мрежата има над 210 млн. потребители, като техният брой расте с 500 хиляди всеки ден.

Диана Габровска, Асдис Ран, Албена Вулева се събличат за пари

Диана Габровска
Асдис Ран

Албена Вулева

Една от първите български знаменитости, които си направиха профил, бе бившата скандална ТВ водеща Албена Вулева. Тя тръгна с промоклипове и с еротични сесии, но профилът й скоро загуби скорост и бе занемарен. Своя страница там има и певицата Анн Джи. Тя търси на месец по 30 долара. Безплатни превюта получават абонатите на „Ледената кралица” и модел на много български списания за мъже Асдис Ран. За качествени нецензурирани снимки се дължат допълнителни такси. Бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев – Андреа, показва всичко срещу 19 долара такса. Най-активна в платформата е бившата кандидат-кметица на Момин проход и настояща порноактриса Диана Габровска. Тя намали абонаментната си такса до девет долара, като разчита на масовост.

Анн Джи

Андреа

https://telegraph.bg/