ЗЛАТКО ТОДОРОВ ЗАСТАВА НАЧЕЛО НА ОКРЪЖНАТА ПРОКУРАТУРА ДО ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНКУРСА

0
1868

 

По предложение на Главния прокурор на Република България, на свое заседание Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет определи Златко Велков Тодоров – заместник на административния ръководител – заместник-окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Добрич, за изпълняващ функциите административен ръководител на Окръжна прокуратура – Добрич, считано от 24.07.2019 г. до встъпване в длъжност на нов административен ръководител.

Общо трима са кандидатите за административен ръководител на Окръжна прокуратура Добрич: настоящият Окръжен прокурор Пламен Николов, Радослав Бухчев, прокурор в Окръжна прокуратура и Станислав Георгиев, следовател в Следствения отдел на Окръжна прокуратура.

Конкурсът за нов Окръжен прокурор бе отложен заради извънредното атестиране на Пламен Николов. Това се налага, тъй като последната му атестация е била преди повече от 5 години, а Законът за съдебната власт изисква това, поясни самият Николов. Мандатът му изтича на 23 юли и от 24-и той ще е редови прокурор. Очаква се прокурорската колегия да определи дата на конкурс за новия Окръжен прокурор на Добрич. НДТ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST