Джансу Дере се появи, работи като доброволка след земетресенията

0
608

Въпреки че изчезването на Джансу Дере, за която се предполагаше, че е под руините на земетресението в Турция, предизвика силна тревога, тя не е пострадала. Освен това работи като доброволец.
Само преди седмица чуждестранни новинарски портали съобщиха, че турската актриса, която българските зрители може да познават от някои сапунени опери, като “Езел” и “Мрежа от лъжи”, не дава никакви признаци на живот след земетресението, което удари Турция  и Сирия. Тя не коментираше нищо, свързано с бедствието в порталите си. Освен това се спекулираше, че домът й може да е бил точно в епицентъра и че къщата може да се е срутила, затрупвайки я. Други новинарски източници предположиха, че актрисата вероятно не е била в Турция по време на земетресението, тъй като снима в няколко страни, включително Испания.

Както съобщи index.hu, въпреки че нито актрисата, нито нейният PR екип отговориха на слуховете за нейното изчезване, зад това има други причини, които в никакъв случай не са фактът, че тя е мъртва. Дере в момента е доброволец в офиса на Disney в Турция и се появи на благотворително събитие, организирано от Disney+, както и в няколко от техните видеоклипове в подкрепа на пострадалите. Тя се опитала да се съсредоточи върху хуманитарната си работа.

Дере стана известна в Турция през 2000 г., след като се включи в конкурса за красота Мис Турция, където се нареди на трето място. В началото на кариерата си тя се пробва като модел и дефилира на подиума на няколко модни ревюта в Париж. Телевизионните зрители я срещат за първи път в сериала “Метро Палас” от 2004 г. https://trud.bg/