В Уелс хвалят съотборник на Груев – Футбол свят – Евро 2024

0
59


Мениджърът на Уелс Роб Пейдж бе възхитен от играта на крилото на Лийдс Юнайтед Дан Джеймс. Той стана от пейката и вкара гол при победата над Финландия с 4:1 в полуфиналния плейофен двубой за класиране на Евро 2024. Това бе мач номер 50 на Дан Джеймс в националния състав. 26-годишният нападател използва своята скорост преди да преодолее вратаря. Голът бе доказателство за възхода на играча по отношение на завършващия удар. Той е изключително ефективен във финалната третина на терена, вкара вече 12 гола за Лийдс Ю този сезон.

“Всички се представиха страхотно тази вечер, дори и момчетата, които влязоха то пейката. Дан Джеймс бе фантастичен в своя мач номер 50, той вкара и гол, който заслужаваше. И това показва самочувствието, което той има.“, заяви пейдж след мача на Уелс срещу Финландия.

„Ние имаме футболисти, които могат да станат от пейката, те са титуляри в своите клубове и това се отразява на представянето им. Но това е само половината път. Сега трябва да се насладим на победата и да вземем това чувство със себе си към вторник. Привърженициет бяха страхотни отново“, добави Роб Пейдж.



Източник Gong.bg