В град Добрич за пореден път „Възраждане“ се доверява на Константина Петрова, която ще води листата в областта, известна като житницата на България.  Тя е народен представител, избран от областта в последните два парламента. Участвала е в редица законодателни инициативи като законопроект за изменение и допълнение на Закона за, законопроект за изменение устройство на територията, законопроект за изменение и допълнение на закона за училищното и предучилищното образование, както и проект за Мораториум върху промяна на предназначението на земеделски земи за изграждане на фотоволтаични паркове. 

На второто място е Марин Попов от гр. Балчик, председател на „Възраждане-Балчик“. Предприемач в сферата на индустрията и електроинженерните услуги.  

Трета е Калинка Николаева, председател на структурата в Генерал Тошево, завършила Стопанска академия в Свищов със специалност „Икономика на кооперациите“. Има опит в банковото дело и търговията.  

Четвърти е Георги Джендов, председател на общинската група на „Възраждане“ в гр. Добрич.

На пето място е Георги Георгиев, родом от Добрич – икономист.

На шесто място е Дилян Димитров от Балчик. Работи в сферата на търговията.

На седмо място е Димчо Димчев, народен представител в настоящия парламент. Преди да стане част от 49 Народно събрание е бил  председател на най-голямата емигрантска организация на „Възраждане“ в Лондон.  

На осмо място е Живко Димитров от Добрич, предприемач. 

Деветото място е заето от Искрен Събев – предприемач.

„ВЪЗРАЖДАНЕ“ – ДОБРИЧ