ПОКАНА

ЗА РЕДОВНО ГОДИШНО ОТЧЕТНО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА КООПЕРАТОРИТЕ НА КООПЕРАЦИЯ „ПТК ПЛОДОРОДИЕ“, С МАЛИНА, ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО

Управителният съвет на кооперация „ПТК Плодородие“ с ЕИК 834071478, със седалище и адрес на управление – с. Малина, община Генерал Тошево, област Добрич, на основание чл. 16 от ЗК, свиква редовно годишно Общо събрание на член-кооператорите на кооперацията, което ще се проведе на 28 април 2024 година /двадесет и осми април, две хиляди двадесет и четвърта година/, неделя, от 9.00 часа, в сградата на читалището в село Малина, община Генерал Тошево, в залата на първи етаж, при следния

ДНЕВЕН РЕД:

  1. Утвърждаване решения на УС за приемане на нови член-кооператори. Вземане на решения за прекратяване на членствени правоотношения с член-кооператори, включително за изключване на член-кооператори.
  2. Вземане на решение за одобряване отчета на Управителния съвет за годишната дейност на кооперацията през 2023 година.
  3. Вземане на решение за одобряване отчета на Контролния съвет за 2023 година.
  4. Вземане на решение за приемане на годишния финансов отчет на кооперацията за 2023 година, приемане на решение относно финансовия резултат на кооперацията за 2023 година.
  5. Вземане на решение за освобождаване от отговорност на членовете на Управителния съвет, Председателя на кооперацията и членовете на Контролния съвет за 2023 година.
  6. Вземане на решение за приемане на изменения и допълнения в Устава на кооперацията.

При липса на кворум, на основание чл.17, ал. 2 от ЗК, събранието ще бъде проведено в същия ден, в 10.00 часа, на същото място и при същия дневен ред.

УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ