Бяхме по-добри в 5/6 от мача срещу “Черно море”

0
71


Треньорът на „Левски” Николай Костов обяви, че тимът му е бил по-добър на терена в първите 75 минути от мача, въпреки загубата с 1:3 от „Черно море”.

„Не ни достигна това, че направихме много груба грешка в средата на терена. Така съперникът ни вкара в много лош момент, в който очаквахме да реализираме ние втори гол. Трябва да играем по-добре, с по-добро самочувствие срещу отборите, от които загубихме”, започна Костов.

„Контузените играчи са основни. С тях щяхме да сме доста по-добри, устойчиви. Ще си помисля няколко часа и ще ви кажа какво ще кажа на футболистите и как ще ги мотивирам. Познаваме добре „Черно море”. Имахме план за този мач. Колкото и да прозвучи надменно от моя страна бяхме по-добрия отбор в този мач до последните 15 минути, когато рухнахме. Стана 3:1 и разбрахме, че няма как да обърнем резултата.

Получихме голове в моменти, в които очаквахме да отбележим ние. Но това е феномен някакъв – всяка наша грешка тази година се наказва с гол от съперника. Имаме вирус в състава. Ван Дер Каап и Хосе Кордоба се надявам да се възстанови. За Лима и Митков не знам, надявам се единия поне да се присъедини за следващия двубой”, каза още треньорът.





Източник 24часа