БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 6.02.2020

0
837

На 5 февруари, около 21:50 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от 30-годишен мъж, известен на МВР. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,78 промила в издишания от водача въздух.

На 5 февруари, около 13:00 часа в град Генерал Тошево в момент на кражба на 20 литра дизелово гориво от служебен автомобил е задържан 24-годишен мъж от общ. Омуртаг. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 5 февруари, около 16:30 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация. При последвалата справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на МПС е неправоспособен и има издадена НП за същото деяние. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 5 февруари, около 15:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на модем от система за видеонаблюдение, ръчни инструменти и около 50 литра дизелово гориво от колесен трактор. Кражбата е извършена в частен имот на територията на с. Поручик Чунчево. По случая е образувано досъдебно производство.