На 30 ноември, около 17:05 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Калиакра“ в град Добрич. Установено е, че вследствие на заслепяване от насрещно движещо се МПС, водач на лек автомобил „Мерцедес“, блъска неправилно движещ се по пътното платно мъж на 55-години. Вследствие на ПТП пешеходеца е с комоцио, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.

На 30 ноември, около 16:55 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Христо Ботев“ в град Добрич. На място е установено, че лек водач на лек автомобил „Ситроен“, блъска пресичаща на пешеходна пътека жена на 51-години. Вследствие на инцидента, жената е с натъртвания, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.

На 30 ноември, около 16:25 часа е получено съобщение за пострадал 37-годишен мъж по ул. „Синчец“ в град Добрич. На място е установено, че при монтажни дейности на климатично тяло, мъжа се подхлъзва и пада от стълба. Вследствие на инцидента, същият е с фрактури на глезени и долни крайници. Уведомена е Инспекция по труда град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.